Sivasspor Başkanı Otyakmaz: Rıza Çalımbay’a yardımcı olma sözü verdim

Düzenleyen:
Sivasspor Başkanı Otyakmaz: Rıza Çalımbay’a yardımcı olma sözü verdim

SPOR Haberleri

Sivasspor Başkanı Otyakmaz, Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde Rıza Çalımbay'a yardımcı olacaklarını söyleyerek, söz verdiklerini ve sözlerini tutacaklarını belirtti.

Galatasaray galibiyetinin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, adı Beşiktaş ile anılan Rıza Çalımbay ile ilgili açıklama  yaptı. Otyakmaz, "Rıza hoca için Beşiktaş'ın çok özel olduğunu biliyorum. Öyle bir fırsat gelirse ben kendisine yardımcı olma sözü verdim. Yazılı bir şey yok ama bizim sözümüz söz” dedi.

"HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK"
Otyakmaz, “Son haftalarda kazanıyorduk. Futbol oynayarak kazanıyorduk. Bugün de iç sahada olmanın avantajını değerlendirmek istedik. Çok şükür takımımızın vermiş olduğu mücadeleyle hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Taraftarımıza armağan ediyoruz. Gol pozisyonu çok seri gelişti. Burak Başkan ve yönetim kuruluyla beraberdik. Acaba ayıp ettik diye mi düşündüm” dedi.

“GEÇEN SENEKİ SERİYİ YAKALADIK"
Otyakmaz, geçen seneki gibi bir seri yakaladıklarını söyleyerek, “Çok şükür yine geçen seneki gibi maçların yoğunluğu ve sakatlıklardan kurtulunca takımımız kendi kimliğine bürünüyor ve sonuç almaya başlıyoruz. İnşallah geçen seneki gibi yenilmemezlik serimiz devam eder” ifadesini kullandı.

RIZA ÇALIMBAY AÇIKLAMASI
Beşiktaş ile adı anılan teknik direktör Rıza Çalımbay hakkında da konuşan Otyakmaz, “Beşiktaş'a giderse serbest kalır' diye bir mukavele yok. Ama Rıza hoca için Beşiktaş'ın çok özel olduğunu biliyorum. Öyle bir fırsat gelirse ben kendisine yardımcı olma sözü verdim. Yazılı bir şey yok ama bizim sözümüz söz. Ama böyle şartlarda da kendi memleketinin takımını bırakıp gideceğini de sanmıyorum” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...