Çalımbay'dan Beşiktaş açıklaması: Resmi bir görüşmem olmadı

Düzenleyen:
Çalımbay'dan Beşiktaş açıklaması: Resmi bir görüşmem olmadı

SPOR Haberleri

Adı sık sık Beşiktaş'la anılan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, henüz siyah-beyazlı ekiple resmi bir görüşmesinin olmadığını söyledi.

Galatasaray galibiyetinin ardından basın mensuplarına hitap eden teknik direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş iddialarına açıklık getirdi. Çalımbay, “Şu anda benim bir şey söylemem mümkün değil. Benim Beşiktaş ile bir resmi görüşmem olmadı, hiçbir şey olmadı” dedi.

"GALATASARAY, AVRUPA'DA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜREN BİR TAKIM"
Çalımbay, Galatasaray maçının çok zor geçtiğini belirterek, “Bizim gerçekten puana ihtiyacımız vardı. Mutlaka kendi sahamızda kazanmamız gerekiyordu. 3 puan ya da en kötü puan almamız gerekiyordu. Bundan önce oynadığımız Hatay ve Alanya maçını şansa kazanmadık. İkisini de çok iyi oynayarak ve güzel işler yaparak kazandık. Onu devam ettirmemiz gerekiyordu ve aynı şekilde de devam ettirdik. Maçta hem bizim hem de Galatasaray’ın pozisyonları vardı. Son paslarımıza biraz daha dikkat etseydik bu maç daha rahat bir şekil alabilirdi ama karşımızdaki takım şuan Avrupa’da Türkiye’nin yüzünü güldüren bir takım. Zor bir maç oldu o yüzden. Güzel bir maç oldu iyi bir galibiyet aldık. Bu galibiyetimizin böyle bir golle gelmesini istemezdim ama pozisyon icabı geldi. Aldığımız galibiyet için sevinçliyiz” dedi.

"ŞU ANDA BENİM BİR ŞEY SÖYLEMEM MÜMKÜN DEĞİL"
Beşiktaş teknik direktörlüğü ile ilgili de konuşan Çalımbay, “Şu anda benim bir şey söylemem mümkün değil. Benim Beşiktaş ile bir resmi görüşmem olmadı, hiçbir şey olmadı. Bütün kafayı bu maça verdik ve bu maça odaklandık. Şu anda öyle bir şey olmadı” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...