Beşiktaş'ın toplantısından yeni hoca çıkmadı: Nöbetçi Karaveli

Beşiktaş'ın toplantısından yeni hoca çıkmadı: Nöbetçi Karaveli

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı yönetim 6 saat süren toplantı sonrasında ‘Önder Karaveli ile şimdilik devam’ dedi. Farke defteri kapandı. F.Bahçe derbisi sonrası Şenol Güneş'in takımın başına geçeceği konuşuluyor

MURAD TAMER

Beşiktaş'ta herkesin merakla beklediği yeni teknik direktörün ismi netleşmedi. Siyah beyazlı yönetim, istifa eden Sergen Yalçın'ın ardından takımı emanet edeceği yeni hocayı belirlemek için dün öğleden sonra Vodafone Park’ta toplandı. Başkan Ahmet Nur Çebi başkanlığında altı saat süren toplantıda birçok isim masaya yatırıldı. Çalıştırdığı Estoril'i, Portekiz'de Premier Lig'e taşıyan Bruno Pinheiro, toplantı başladığında adaylar arasında bir adım önde görülüyordu. Okan Buruk ise ailesinin yaşadığı sağlık problemleri sebebiyle konsantrasyon bozukluğu yaşayabileceği gerekçesiyle elendi.

BİRKAÇ GÜN LAZIM
Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü Ceyhun Kazancı dünkü toplantı sonrası, "Değerlendirmeleri yaptık. Bu çalışmalar için birkaç güne ihtiyaç var. Yerli, yabancı adaylar var. Yazılmayan isimler de var. İsimler üzerine yoğunlaştık. Yerli ya da yabancı şartımız yok. Şenol Güneş ismi de toplantıda geçti. Çalışmalar bitene kadar, Önder Karaveli'yle yola devam etme kararı aldık. Daniel Farke defterini kapattık. Bruno Pinheiro ve Slaven Bilic hâlâ adaylardan" açıklaması yaptı. Fakat kulübe yakın kaynaklar F.Bahçe derbisinin ardından Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinin en yüksek ihtimal olduğunu söyledi.

PES ETMEK YOK
Haftalar sonra Kayserispor maçında alınan 4-2'lik galibiyet Beşiktaş'ta moralleri düzeltti. Karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşayan siyah beyazlı futbolcular ligin kalanı birbirlerine pes etmeme ve sonuna kadar mücadele etme sözü verdi.

ATEŞTEN GÖMLEK YAKMADI
Sergen Yalçın'ın istifası sonrası Kayserispor maçında takımın başında çıkan ve müdahalelerle galibiyette büyük rol oynayan Önder Karaveli'ye yönetimden teşekkür edildi. Beşiktaş'ın altyapı hocalarından olan Karaveli'nin, Kayseripor maçında ateşten bir gömlek giymesine rağmen mücadeleden alnının akıyla çıktığı yorumu yapıldı.

GÖZLER ÜZERİNDE
Boyun fıtığı tedavisi için gittiği Trabzon'dan İstanbul'a dönen Şenol Güneş, havalimanında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş ile ilgili bir açıklama yapamam. Trabzon'daki evimden İstanbul'a geldim. Beşiktaş'tan bana ulaşan bir teklif yok. Olduğu zaman öğrenirsiniz" ifadelerini kullandı.

TFF ES GEÇMEDİ
Kayserispor maçında topun kendisinden çıktığını söyleyerek hakemin korner kararını değiştiren Serdar Saatçı'ya futbolun en üst kurumundan tebrik geldi. TFF'nin mesajında, "Takımı lehine verilen korner kararı üzerine topun kendisinden çıktığını söyleyerek centilmence bir harekette bulunan Serdar Saatçı'yı bu centilmenliğinden ötürü tebrik ederiz" denildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...