Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karaveli Beşiktaş'ın yaralarını sarıyor

Karaveli Beşiktaş'ın yaralarını sarıyor

SPOR Haberleri

İletişimi çok kuvvetli olduğu için futbolcuların psikolojisini kısa sürede düzeltti. Takımda oluşturduğu sinerjiyle yönetimin derbide de kendisiyle devam etmesini sağladı

MURAD TAMER

Beşiktaş efsane futbolcusu ve geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Sergen Yalçın'ı kaybetti ama çok değerli bir teknik adam kazandı. Altyapı hocası olan Önder Karaveli, camiadan yetişmenin verdiği motivasyonla takımın havasını kısa sürede pozitife çevirdi. Sadece oyunda yaptığı müdahalelerle değil, maç önü ve sonrası açıklamalarıyla da örnek bir Beşiktaşlı duruşu sergileyerek taraflı tarafsız spor kamuoyunun takdirini kazandı. Altyapı oyuncularıyla çalışması sayesinde iletişimi çok kuvvetli olan Karaveli, psikolojisi son haftalardaki skorlar sebebiyle altüst olan futbolcuları kısa sürede kendine getirdi ve motivasyonlu bir ekip ortaya çıkardı.

FUTBOLCULAR DA MUTLU
Önder Karaveli'nin bu etkisini yönetim de es geçmedi. Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanacak kritik derbi öncesinde yeni bir teknik direktörün yetiştirilmesi hedefleniyordu. Kayserispor maçı içinde ve sonrasında Karaveli önderliğindeki takımın yakaladığı sinerji dikkatlerden kaçmadı. Bu havanın derbide de kullanılması için Önder Hoca'yla “şimdilik yola devam” edildi. UEFA-Pro lisans sahibi olan 47 yaşındaki teknik adamın görevine devam etmesi takımda da sevince yol açtı. Futbolcuların çok sevdiği Karaveli ile derbiye çıkma kararına mutlu oldukları öğrenildi.      

Karaveli Beşiktaş'ın yaralarını sarıyorBeşiktaşlu futbolcu Adem Ljajic        

ADEM LJAJIC SÜRPRİZİ
Beşiktaş'ta Lens, Douglas ve N'Sakala ile Sergen Yalçın'ın kadro dışı bıraktığı isimlerden olan Âdem Ljajic ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Beşiktaş yönetiminin, yeni teknik heyetin göreve gelmesi ile birlikte Ljajic’i kadroya yeniden dâhil etmeyi düşündüğü aktarıldı. Boşnak yıldız 4-2 kazanılan Kayserispor maçını aylar sonra Vodafone Park'ta seyretmişti.

GÜNEŞ VE PINHEIRO
Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta aday sayısı şu anda iki... Şenol Güneş ve Bruno Pinheiro ile görüşmeler sürerken yönetimde iki hocayı isteyenler kadar istemeyenler de aynı sayıda. Son görüşmelerin ardından yapılacak toplantıda son kararı Başkan Ahmet Nur Çebi verecek.

İNGİLİZLER İLE FRANSIZLAR
West Ham ve Everton ile Fransız devi Marsilya, Cyle Larin için transfer savaşına girdi. Ada basınında çıkan haberlerde 26 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmaya hazır olduğu, ocak ayında şu anda kazandığı yıllık ücretinde indirime giderek Premier Lig veya Ligue 1'in yolunu tutacağı belirtildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...