Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray yönetiminde kriz! İstifalar peş peşe gelecek

Düzenleyen:
Galatasaray yönetiminde kriz! İstifalar peş peşe gelecek

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'in cuma günü istifasını açıklayacağı iddiası spor gündemine bomba gibi düştü. Bununla birlikte, yöneticiler Köksal Ünlü, Işıtan Gün ve Reha Keskin’in de istifa etmesinin beklendiği öğrenildi.

Galatasaray yönetiminde kriz çıktı. Başkan Burak Elmas'ın, yardımcısı Rezan Epözdemir'i artık yönetimde istemediği, bu sebeple de Epözdemir'in cuma günü istifasını açıklayacağı iddia edildi. Epözdemir'in yanı sıra yöneticiler Köksal Ünlü, Işıtan Gün ve Reha Keskin’in de istifalarını sunmaları bekleniyor.

Galatasaray yönetiminde kriz! İstifalar peş peşe gelecekGalatasaray SK Başkan yardımcısı Rezan Epözdemir

EPÖZDEMİR'DEN BASIN TOPLANTISI AÇIKLADI
Epözdemir, Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Cuma günü basın toplantısı gerçekleştireceğini söyleyen Rezan Epözdemir, "Cuma sabah 11.00'de gündemdeki konular ile ilgili kapsamlı bir basın toplantısı yapacağım. Geregi bilgilerinize saygılarımla sunulur." ifadelerini kullandı.

İSTİFA SAYISININ ARTMASI BEKLENİYOR
Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'e birkaç istifa daha katılabilir. Yönetim kurulu üyeleri Şükrü Köksal Ünlü, Özgür Işıtan Gün ve İbrahim Reha Keskin de görevlerinden ayrılabilir.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...