Kredi peşindeki Pereira'nın derbi umudu: Hedef görevde kalmak

Düzenleyen:
Kredi peşindeki Pereira'nın derbi umudu: Hedef görevde kalmak

SPOR Haberleri

Galatasaray galibiyetiyle eşikten dönen Vitor Pereira, yine kritik bir dönemeçte. Şampiyonluk inancını koruyan Portekizli, Beşiktaş’ı yenip araya seriyle girerek görevde kalmayı hedefliyor.

M. Emin ULUÇ

Taraftarından futbolcusuna, yöneticisinden başkanına herkese hayal kırıklığı yaşatan Vitor Pereira, 16 hafta sonunda liderin 12 puan gerisinde altıncı sırada kalmasına rağmen şampiyonluk inancını koruyor. Galatasaray’ı yenerek kazandığı ekstra krediyi kısa sürede tüketen Portekizli, yine bir derbi zaferiyle bonus almanın derdinde.

Yönetim, planlarını devre arasında hocayla yolları ayırmak üzerine yapsa da şampiyonluk inancını kaybetmeyen Pereira’nın bırakmak gibi bir düşüncesi yok. Aksine Beşiktaş’ı yenip devreyi de kayıpsız kapatması hâlinde koltuğunu koruyacağına inanıyor. 

YILDIZ YEDEKLER!

Aralarında bir bağ kalmamış görünse de oyuncularına şampiyonluk vurgulu konuşmalar yapan Vitor Pereira, Kadıköy’deki bir Beşiktaş galibiyetiyle hem takımı hem de taraftarı yeniden kazanmayı hedefliyor. Sakatlığı geçen Valencia ve cezası biten İrfan Can’ın dönüşüyle eli güçlenen Pereira, yine rotasyona hazırlanırken bütün planlarını net bir galibiyet üzerine kuruyor.

Hücum kurgusunu bir defa daha değiştirecek olan Portekizli, orta sahayı sezon başının “as”ları Gustavo ile Sosa’ya değil yedek olarak düşünülen Crespo ve Zajc’a teslim edecek. İleride ise Mesut Özil’e İrfan Can ile Valencia eşlik edecek.

Kredi peşindeki Pereira'nın derbi umudu: Hedef görevde kalmakSerdar Dursun, iç saha performansıyla göz dolduruyor

KADIKÖY BOĞASI SERDAR

Valencia ve Mesut Özil’in ardından Fenerbahçe’nin en skorer ismi olan Serdar Dursun, bütün gollerini Kadıköy’de attı. Avrupa kadrosunda yer almayan tecrübeli oyuncu, görev aldığı 11 lig maçında 5 gol ve bir asistlik katkı sağlarken sadece Kadıköy’de ağları havalandırdı.

İç sahada sadece Kasımpaşa maçın boş geçen Serdar, 7 deplasman maçında da sessiz kaldı.

CRESPO: İNANIYORUZ GÜVENİYORUZ

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Miguel Crespo, kulübün resmî internet sitesine konuştu. Beşiktaş maçını değerlendiren sarı lacivertli oyuncu “Takım olarak aklımızda tek bir düşünce var o da galip gelmek. Birbirimize inanıyor, güveniyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü. Bunu da sahada göstermemiz gerekiyor. Bunu başarmak için sahada her şeyimizi vereceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...