Real Madrid'de koronaya yakalananların sayısı 9'a çıktı

Düzenleyen:
Real Madrid'de koronaya yakalananların sayısı 9'a çıktı

SPOR Haberleri

İspanyol devi Real Madrid'de Luka Modriç ve Marcelo'nın ardından bugün de 4 futbolcu ve 1 yardımcı antrenörün Covid testi pozitif çıktı.

İspanya'nın Real Madrid Kulübü'nde, Covid-19 vakaları 9'a çıkarken, kontroller artırıldı. Real Madrid'de hafta başında yapılan testlerde futbol takımında Luka Modriç ve Marcelo'nun pozitif çıkmasının ardından bugün de Gareth Bale, Marco Asensio, Rodrygo Goes, Andriy Lunin ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti de Covid-19 tespit edildiği bildirildi.

Eflatun-beyazlıların basketbol takımında ise başantrenör Pablo Laso ve oyuncu Thomas Heurtel'de Covid-19 çıkmıştı.

Basketbol ve futbol takımının antrenman alanları aynı spor kompleksinde bulunduğundan "Real Madrid Spor Şehri" olarak adlandırılan yerde kontrollerin artırıldığı duyuruldu.

La Liga'daki koronavirüs protokolüne göre bir maçın ertelenmesi için bir takımda, altyapıdaki kadrosu dahil olmak üzere en az 13 futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması gerekiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...