Burak Elmas'a tavır var: Galatasaray yönetimi çatırdıyor

Düzenleyen:
Burak Elmas'a tavır var: Galatasaray yönetimi çatırdıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'a karşı tavır var. Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir’in istifasını Köksal Ünlü takip etti. Yönetim içinde Işıtan Gün ve Reha Keskin de istifa kararı aldı fakat ‘şimdilik’ durduruldu.

Yalımcan SARPYEL

Galatasaray’da işler yolunda gitmiyor. Ligde beş haftadır galibiyeti unutan sarı kırmızılılarda yönetim de çatırdamaya başladı. Burak Elmas yönetiminin ikinci başkanı Rezan Epözdemir hem yönetim kurulundaki hem de Futbol AŞ’deki görevlerinden istifa etti. Ardından dün de kulübün genel sekreteri Köksal Ünlü istifasını sundu. Yönetim içinde Işıtan Gün ve Reha Keskin’in de istifanın eşiğinde olduğu camia içinde konuşuluyor. Işıtan Gün ve Reha Keskin şu an için görevlerine devam kararı aldı. Rezan Epözdemir’in istifanın arkasında ise birkaç olay yatıyor. 

TFF'YE TAVIR YETERSİZ

İlk çatlak Beşiktaş derbisi sonrasında oluştu. Kulüp sözcüsü Remzi Sanver’in “Beşiktaş’ın haklı galibiyeti” sözlerine Epözdemir “Ben buna katılmıyorum, Galatasaray’ın hakkı yendi” dedi, Başkan Elmas ise, “Sanver’in açıklamaları benim de sözlerim” çıkışında bulundu. F.Bahçe’nin 7-0 kazandığı kadın futbol takımları arasındaki özel maçta yaşananlar ise çatlağı derinleştirdi. Yönetim kurulu kararı alınmadan İcra Kuruluna CEO tayin edilmesi ve Başkan Elmas’ın TFF’ye yeterli tavrı göstermediğini düşünmesi de Epözdemir’i kızdırdı. Yaşanan gerilimin ardından Başkan Elmas, Epözdemir’e “Görevi bırak” dedi...

Burak Elmas'a tavır var: Galatasaray yönetimi çatırdıyor

ASLAN SAKATA GELDİ: SAVUNMA ÇÖKTÜ

Galatasaray’da hedef Başakşehir karşısında kötü gidişatı durdurmak. Ancak teknik heyetin eli sakatlıklar yüzünden darda. Sivasspor maçında sakatlanan Muslera kalede olamayacak. Ayrıca defansta da Luyindama kesin olarak forma giyemeyecek. Ağrıları devam eden Marcao’nun durumu da belirsiz.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...