Fenerbahçe'de Ferdi şoku: İlk yarıyı kapattı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de Ferdi şoku: İlk yarıyı kapattı

SPOR Haberleri

Sıkıntılı bir süreçten geçen Fenerbahçe'ye kritik Beşiktaş derbisi öncesi Ferdi'den kötü haber geldi. Arka uyluk kasında yaralanma tespit edilen genç yıldız ilk yarıyı kapattı.

Emin ULUÇ

Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe’ye son darbe Ferdi Kadıoğlu’ndan geldi. Bu sezon sergilediği performansla takımın en önemli isimlerinden olan Ferdi, idmanda yaşadığı sakatlık sebebiyle ilk yarıyı kapattı. Attila Szalai’den sonra bu sezon en çok süre alan isim olan Ferdi’nin çekilen MR sonucunda arka uyluk kasında yaralanma tespit edildi. En az dört hafta sahalardan uzak kalacak olan Ferdi, ilk yarıyı kapatmış oldu. Genç yıldız Beşiktaş derbisinin yanı sıra Karagümrük, Y. Malatya ve kupadaki Afyon maçlarında olmayacak. 

TISSERAND BELİRSİZ

Ferdi Kadıoğlu’nun yokluğu teknik heyetin elini önemli ölçüde zayıflatırken Vitor Pereira’nın onun yerinde Novak’a görev vermesi bekleniyor. Bu arada Marcel Tisserand’ın da derbiyi kaçırması söz konusu. Ferdi gibi Pereira’nın vazgeçilmezlerinden olan Kongolu savunmacı, gribal enfeksiyon sebebiyle son idmanda yer almadı. Yoğun tedavi uygulanan Tisserand’ın dev maçta forma giyip giymeyeceği maç saatinde kesinlik kazanacak. Eğer Tisserand yetişmezse onun görevini Serdar Aziz üstlenecek.

Fenerbahçe'de Ferdi şoku: İlk yarıyı kapattı

İSTİKRAR ABİDESİ

Bu sezon Sivas maçı hariç ligde bütün karşılaşmalarda ilk 11’de sahne alan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa’da da sadece Kadıköy’deki Eintracht Frankfurt mücadelesinde oynamadı. Toplam 22 maçta bin 679 dakika görev yapan Ferdi, 2 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...