Rıdvan Dilmen Emre Belözoğlu’nu öve öve bitiremedi!

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen Emre Belözoğlu’nu öve öve bitiremedi!

SPOR Haberleri

Dün akşam Galatasaray, sahasında Başakşehir’le 1-1 berabere kaldı. 3 puana hasret kalan Sarı-Kırmızılılar da işler ters gitmeye devam ediyor. Karşılaşmanın ardından Başakşehir’in hocası Emre Belözoğlu’na övgüler ise peş peşe geldi. Maçtan sonra önemli açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, "Emre Belözoğlu dünya çapında bir teknik direktör adayı. Bakın Türkiye demiyorum. Dünya çapı diyorum." dedi.

Süper Lig’in 17’nci haftasında kendi evinde Başakşehir’le 1-1 berabere kalan Galatasaray, lider Trabzonspor'un 18 puan gerisine düştü. Karşılaşmanın ardından önemli yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik alan teknik direktör Emre Belözoğlu’nu öve öve bitirmedi. 

“DÜNYA ÇAPINDA BİR TEKNİK DİREKTÖR ADAYI” 

Ekranlarda yaptığı yorumlarla gündem olan deneyimli yorumcu Rıdvan Dilmen, Başakşehir’in hocası Emre Belözoğlu için “Emre Belözoğlu dünya çapında bir teknik direktör adayı. Bakın Türkiye demiyorum. Dünya çapı diyorum.” dedi. 

Rıdvan Dilmen Emre Belözoğlu’nu öve öve bitiremedi!

“MAÇTAN DERS ÇIKARMALI” 

Maçın gidişatı ile ilgilide açıklamalarda bulunan Dilmen, “Ancak oyunun son bölümlerinde Emre Belözoğlu bana göre yanlış değişiklikler yaptı. Bu maçtan ders çıkarmalı." dedi.

Rıdvan Dilmen Emre Belözoğlu’nu öve öve bitiremedi!

Rıdvan Dilmen Emre Belözoğlu’nu öve öve bitiremedi!          Galatasaray kendi evinde Başakşehir'le berabere kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...