Pereira Ali Koç'a sahip çıktı ve ekledi: Umrumda değil

Düzenleyen:
Pereira Ali Koç'a sahip çıktı ve ekledi: Umrumda değil

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı Vitor Pereira, 2-2 beraberlikle sona eren Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Aynı oyuncuyu iki kere boş bıraktık, iki kere gol yedik. Kazanmak için her şeyi yaptık. Hakkımda söylenenler olsa da ben Fenerbahçe'de mutluyum" dedi

Derbide alınacak mağlubiyet hâlinde gönderileceği konuşulan Fenerbahçe'nin teknik patronu Vitor Pereira, "Kazanmak için her şeyi yaptık. Futbolcular sahada birlik olduğumuzu göstermek için oynadı" derken, "Aynı oyuncuyu iki kere boş bıraktık ve iki gol yedik. Başkan'ın, camianın hak ettiği gibi savaştık. Ancak her zaman her şeyi kontrol edemezsiniz. Biz savaşmaya devam edeceğiz. Maç maç bakmamız gerek, yapmamız gereken her maçtan 3 puan alarak durumumuzu düzeltmek" sözlerini kullandı.

TARAFTAR HAKLI

Maç sonu 'istifa' tezahüratları için, "Taraftarların tepkilerini normal karşılıyorum çünkü onlar da bizim gibi takımın kazanmasını istiyordu. Ama Başkanımız bu tepkileri hak etmiyor. Bu kulüp için her şeyi veriyor. Bizi hep destekliyor" sözlerini kullanırken kendisi hakkında yapılan 'istifa' spekülasyonları için de, "Hakkımda bir şeyler söylüyorlar ama ben ne dendiğini umursamıyorum. Fenerbahçe'de olmaktan gururluyum. Ne konuşulduğu umurumda değil. Bizim yapmamız gereken şey çalışmalarımıza devam etmek" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...