Mesut Özil'den derbi paylaşımı: Binlerce beğeni aldı

Düzenleyen:
Mesut Özil'den derbi paylaşımı: Binlerce beğeni aldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın 2-2 berabere kaldığı maçın ilk golünü penaltıdan kaydeden Mesut Özil, karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Özil, paylaşımında "Siz bundan daha iyisini hak ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 17'nci haftası derbi heyecanına sahne oldu. Dün akşam Fenerbahçe ile Beşiktaş Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen maçın ilk yarım saatinde tam 3 gol kaydedilirlen karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Maç sonrası stadda istifa seslerinin yükseldiği ve taraftarların moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenirken, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil, derbinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"DAHA İYİSİNİ HAK EDİYORSUNUZ"

Mesut Özil, paylaşımında "Müthiş desteğiniz için bir kez daha teşekkür ederiz. Siz bundan daha iyisini hak ediyorsunuz…" ifadelerinde bulundu.

Özil'in paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Mesut Özil'den derbi paylaşımı: Binlerce beğeni aldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...