Fenerbahçe’ye Löw’den kötü haber! Üst düzey takım çalıştırmak istiyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe’ye Löw’den kötü haber! Üst düzey takım çalıştırmak istiyor

SPOR Haberleri

Portekizli hoca Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe’de hoca arayışı sürüyor. Birçok isimle anılan Fenerbahçe’nin Alman teknik adam Joachim Löw ile anlaştığı iddia edildi. Ancak Alman basınından yeni bir iddia geldi. Alman basınında çıkan haberlere göre Löw’ün Avrupa'daki 'dev' kulüpler haricinde gelen tekliflere sıcak bakmadığı belirtildi.

Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe’de teknik direktör arayışını devam ediyor. Birçok isim gündeme gelirken en kuvvetli aday olarak Joachim Löw gösteriliyordu. Ancak Alman teknik adamla ilgili Sport Bild'den aktardığı haber de Löw'le ilgili çarpıcı detayları paylaştı.

ÜST DÜZEY TAKIM ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR 

Haberde yer alan bilgilere göre deneyimli hoca Joachim Löw’ün Bundesliga'da Dortmund ve Bayern dışında bir takım çalıştırmasının zor olduğu vurgulandı. Haber de özetle Löw'ün üst düzey bir takımdan teklif gelmediği sürece takım çalıştırmayı düşünmediği belirtildi.

Fenerbahçe’ye Löw’den kötü haber! Üst düzey takım çalıştırmak istiyor

LA LİGA LİGİ’NE GİTMEK İSTİYOR 

Haberde aynı zamanda Joachim Löw’ün Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakmadığı belirtildi. Alman teknik adamın hayalindeki ligin İspanya olduğu ancak Real Madrid'in Carlo Ancelotti, Barcelona'nın da Xavi ile anlaşması nedeniyle kısa vadede bunun mümkün olmadığı belirtildi. Joachim Löw için İngiltere Premier Lig'in de alternatiflerden biri olduğu kaydedildi.

DORTMUND YA DA BAYERN 

Bundesliga'da ise Dortmund ve Bayern dışında bir takım çalıştırmasının zor olduğu vurgulandı. Haber de özetle Löw'ün üst düzey bir takımdan teklif gelmediği sürece takım çalıştırmayı düşünmediği belirtildi.

Fenerbahçe’ye Löw’den kötü haber! Üst düzey takım çalıştırmak istiyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...