Karagümrük 1-1 Fenerbahçe: Kanarya 9 kişi kalan rakibini yenemedi

Düzenleyen:
Karagümrük 1-1 Fenerbahçe: Kanarya 9 kişi kalan rakibini yenemedi

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'le karşı karşıya gelen Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Pesic'le öne geçen Karagümrük'te penaltıya sebep olan Burak ve karta itiraz eden Caner atıldı (dk 38). Penaltıyı Mesut'la gole çeviren sarı lacivertliler eksik rakibi önünde kalan 52 dakikada başka gol bulamadı!

Uğur AKTAN

Vitor Pereira döneminin sona ermesinin ardından yola şimdilik yardımcı antrenör Zeki Murat Göle ile devam eden Fenerbahçe, efsane ismi Volkan Demirel'in çalıştırdığı Karagümrük'e konuk oldu. Golü koluyla önleyen Burak'ın ve onun atılmasına itiraz eden eski Fenerbahçeli Caner Erkin'in 38'de kırmızı kart görmesiyle Gümrük 9 kişi kaldı. Ev sahibi maçın 52 dakikasını iki eksik oynasa da maç 1-1 sona erdi.

CRESPO YEDEK!

Portekizli çalıştırıcının sisteminden kurtulmanın da etkisiyle topa daha fazla sahip olan bir takım görüntüsüyle sahaya çıkan Fenerbahçe'de Pelkas, İrfan, Mesut, Mert Hakan ve Sosa ilk 11'de yer alırken, son haftaların formda ismi Miguel Crespo'nun 90 dakika boyunca kulübede oturması dikkat çeken bir görüntü oluşturdu. Puanları paylaştıran goller ise Aleksandar Pesic ve Mesut Özil'den geldi. 

Karagümrük 1-1 Fenerbahçe: Kanarya 9 kişi kalan rakibini yenemedi
Zukanovic ve Viviano ikinci yarıda adeta Karagümrük yarı sahasında oynanan karşılaşmada öne çıktı.

TOP FENER'DE AMA...

Maçın ikinci yarısında önemli bir sayısal üstünlüğe rağmen kapalı Karagümrük savunmasını aşamayan ve kenar ortalarına yönelen Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un 63'e kadar kenarda olması şaşırtıcı bir karar olarak göze çarptı. Bu sezon topa en fazla sahip olduğu maçı oynayan Fenerbahçe bu üstünlüğü pozisyon zenginliğine dönüştüremezken, organizasyon eksiklikleri dikkat çekti. 

Karagümrük 1-1 Fenerbahçe: Kanarya 9 kişi kalan rakibini yenemedi

FENER'E KIRMIZI YARAMIYOR

Fenerbahçe rakibinin eksik kaldığı maçlarda aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekiyor. 14 Mart 2020'deki lig maçında Skubic ve Ömer Ali'nin atılmasıyla 9 kişi kalan Konya'ya deplasmanda 1-0 mağlup olan Fener, 21 Eylül 2020'de yine 9 kişi kalan Hatay'la golsüz berabere kalmıştı. Kanarya aynı yıl 29 Kasım'da evinde oynadığı ve Larin'in atıldığı maçta Beşiktaş'a 4-3 yenilmişti.

JOSE SOSA: UTANÇ VERİCİ

Maçın ardından konuşan Fenerbahçe'nin Arjantinli oyuncusu Jose Sosa, "Gerçekten maçla ilgili konuşacak hiçbir şey yok. İçinde bulunduğumuz bu durum utanç verici. Röportaja gelmeye mecbur olduğum için buradayım. İki oyuncu fazla olmamıza rağmen kazanamadık" sözlerini kullandı.

Pelkas da, "Söyleyecek kelime bulamıyorum. Utanç duyuyoruz. Konuşmak yerine daha çok çalışmalıyız. İyi durumda değiliz" şeklinde konuştu.

Karagümrük 1-1 Fenerbahçe: Kanarya 9 kişi kalan rakibini yenemedi
13 kurtarış yapan Karagümrük'ün file bekçisi Viviano, bu sezon bir Süper Lig maçında en çok kurtarış yapan kaleci oldu.

DEMİREL: HAKEM CEVAP VEREMEDİ
Caner niye atıldı? 

Karagümrük'ün yeni çalıştırıcısı Volkan Demirel, "Penaltı, iki kırmızı kart.. Kırmızı kartın doğal olduğunu söylüyorlar. Caner, 'Herhangi bir kötü bir şeyim olmadı' dedi. Hakeme oyuncumu niye attığını sordum, cevap veremedi" sözlerini kullandı. 

FENER DÖRTLÜYE DÖNDÜ 
Pereira'dan da kötü 

Fenerbahçe, Pereira'nın sonunu hazırlayan üçlü savunmadan dün vazgeçti ve dörtlüye döndü. Fakat sarı lacivertli takım Portekizli çalıştırıcının oynattığı futboldan bile kötü durumdaydı. Mesut Özil yeni sistemde asıl mevkisi olan 10 numarada forma giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...