Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da transfer zirvesi: Elmas ve Terim bir araya geliyor

Düzenleyen:
Galatasaray'da transfer zirvesi: Elmas ve Terim bir araya geliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Muslera ve Diagne’nin uzun süreli sakatlığının yanı sıra Mustafa’nın Afrika Kupası’na gidecek olması kadroya takviye planlarını değiştirdi.

Yalımcan SARPYEL

Galatasaray’da gözler şimdi ara transfer dönemine çevrildi. Başkan Burak Elmas ve Fatih Terim, Antalyaspor maçının hemen ardından bir araya gelerek transferi masaya yatıracak. Muslera ile Diagne’nin uzun süreli sakatlıklarının yanı sıra Mustafa’nın da Afrika Kupası için gidecek olması transferin yeniden şekillendirilmesine yol açtı.

GEDSON İLK SIRADA

Terim, önceliği kaleci, orta saha ve forvet olarak belirledi. Ayrıca hızlı bir kanat oyuncusu için de Aslan tetikte olacak. Yapılacak hamlelerde en önemli kriter maliyet olarak gözükürken Avrupa’da forma giyebilecek isimler olmasına da dikkat edilecek. Terim’in listesinin ilk iki sırasında Gedson ve Dennis Man’ın olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da transfer zirvesi: Elmas ve Terim bir araya geliyor

MUSTAFA RESMEN ASLAN

Galatasaray, forvet Mustafa Muhammed'i bonservisiyle renklerine bağladı. Sarı kırmızılı yönetim, Mısırlı golcüsü için 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu kullandı. Zamalek Kulübü'ne gönderilen yazı ile Galatasaray kararını resmiyete döktü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...