Felipe Melo'dan 7 derbi maçında 7 ceza

Felipe Melo'dan 7 derbi maçında 7 ceza

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Melo, 7'inci Beşiktaş maçında ceza sayısını 7'ye çıkardı.

nbsp;Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Pazar günü oynanan olaylı Beşiktaş - Galatasaray maçının faturasını kesti. Taraftarların sahaya girmesi nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlılar, Tahkim Kurulu'nun onaması halinde, teknik direktör Slaven Bilic'ten de 3 maç boyunca soyunma odası ve yedek kulübesinde yararlanamayacak. Galatasaray'da ise kırmızı kartla oyun dışında kalan Felipe Melo, uzatma dakikalarında Ramon Motta'ya yaptığı 'ciddi faul' nedeniyle iki maç takımını yalnız bırakacak. Oyundan çıkarken tribünlere formasını gösterdiği için 13 bin TL para cezası da alan Brezilyalı futbolcu, PFDK'nın men kararı sonucu bir Beşiktaş derbisini daha cezasız geçmemiş oldu. Türkiye 'de üçüncü sezonunu geçiren Melo, şu ana kadar sarı kart cezaları, sakatlıklar ve rotasyon dışında 6 maçta formasından uzak kaldı. Söz konusu karşılaşmaların 5'inde, siyah-beyazlı takımla oynanan derbilerde aldığı cezalar sebebiyle görev yapamayen Sambacı, tatil edilen derbi sonrası bu rakamı 7'ye çıkartacak.


BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA 4 GOL
Beşiktaş'a karşı forma giydiği maçlarda rakip kaleye 3, kendi kalesine de 1 gol gönderen başarılı orta saha oyuncusu, ilk sezonunda tribünlere yaptığı hareket nedeniyle 1, ikinci yılında tükürdüğü gerekçesiyle 4, son derbisinde ise sert faulü neticesinde 2 maç cezaya çarptırıldı.
(Radikal)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...