Fatih Terim isyan etti: Galatasaray bu değil!

Düzenleyen:
Fatih Terim isyan etti: Galatasaray bu değil!

SPOR Haberleri

“Sahada sizi tanıyamıyorum” diyen tecrübeli hoca “Bu takım bu kadar geride olmayı hak etmiyor. Antalya’yı yenip biraz nefes alalım” sözlerini kullandı.

Yalımcan SARPYEL

Yedi maçtır galibiyeti unutan Galatasaray, Antalyaspor karşısında çıkış arıyor. İlk yarının son maçını galibiyetle kapatıp kötü gidişata son vermenin hesabını yapan sarı kırmızılılarda teknik ekibi sakat ve cezalıların çokluğu düşündürüyor. Muslera ve Diagne’nin sakatlığına Cicaldau ve Taylan’ın cezaları eklenince Aslan’da taşlar yerinden oynadı. Teknik direktör Fatih Terim kadroda mecburi revizyona gidecek. Tecrübeli hocanın Feghouli’yi sol, Berkan’ı sağ içte, Aytaç’ı ise ortada görevlendirmesi bekleniyor.

MUSTAFA İÇİN ÖDEME

Oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Sizi tanıyamıyorum” diyen Terim “Bizim kalitemiz asla bu değil, Galatasaray’ın olması gereken yer bu değil. Bu maçı kazanıp tatile biraz olsun rahat girelim” ifadelerini kullandı.

Bu arada 31 Aralık’a kadar opsiyonu bulunan Mustafa Muhammed için Zamalek ile yazışmalara başlanırken hafta başı 4 milyon dolarlık ödemenin yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca van Aanholt’u kadrosuna katmak isteyen Lazio ile Vedat Muriç takasının gündemde olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...