Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karaveli yönetimindeki Beşiktaş, ilk yenilgisini Konya’da aldı

Düzenleyen:
Karaveli yönetimindeki Beşiktaş, ilk yenilgisini Konya’da aldı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında İttifak Holding Konyaspor'la karşılaşan Beşiktaş, 1-0'lık skorla mağlup oldu. Siyah beyazlılar ligin flaş ekibi Konya karşısında çok sayıda fırsattan faydalanamadı. Ghezzal'la direkten döndü. 90'da Ahmed Hassan Beşiktaş'ın yeni hocası Önder Karaveli'ye ilk yenilgiyi yaşattı.

Murad TAMER

Önder Karaveli ile çıkışa geçen Beşiktaş ile lider Trabzonspor'u en çok rahatsız eden takım olan Konyaspor'un mücadelesi tam bir taktik savaşına sahne oldu. İlhan Palut'un, Pjanic ve Ghezzal'a baskı kurup Beşiktaş'ı durdurma planı büyük ölçüde işe yaradı. Önder Karaveli de rakibin en çok topla buluşan isimlerinden Hadziahmetovic'i kilitledi.

LARİN KAÇAMADI

Konyaspor 6 asist ve 4 golle en skorer oyuncusu olan Serdar Gürler'i çok ararken, Beşiktaş da topla alan kat eden oyuncusu olmamasının sıkıntısını çekti. Batshuayi sık sık orta sahaya gelip Larin'e alan açmaya çalıştı ama Konyaspor bu hamleye karşı hazırlıklıydı. İlhan Palut, Mpoku yerine Rahmanovic'i alarak golü istediğini gösterdi. 

İLK HATA 90'DA

Ligin en iyi takımlarından biri karşısında boşluk bırakmayan Beşiktaş ekmeğini taştan çıkarırcasına üç pozisyona girdi. Ghezzal'ın direkten dönen topu Kartal için büyük şanssızlıktı. İki takım da müthiş bir mücadele gösterdi ve maç boyu hata aradı. İlk ciddi savunma hatasını 90'da gole çeviren Konyaspor 3 puanı kazanırken, Beşiktaş ise Karaveli'yle ilk defa kaybetti. 

TRABZONSPOR’UN EN YAKIN RAKİBİ

Konyaspor, İlhan Palut yönetiminde ilk yarının en flaş ekiplerinden biri oldu. Beşiktaş’ı da yenip üst üste dördüncü galibiyetini alan yeşil beyazlıların iç sahadaki yenilmezlik serisi 16 maça çıkarken Konyaspor ligi 39 puanla Trabzonspor’un ardından ikinci sırada tamamladı.

Karaveli yönetimindeki Beşiktaş, ilk yenilgisini Konya’da aldıKonyaspor'a kazandıran gol, 90. dakikada geldi.

KARAVELİ YENİLGİYİ TATTI

Önder Karaveli'nin takımın başına gelmesiyle birlikte toparlanan Beşiktaş yeni hocasıyla ilk maçında Kayseri'yi 4-2 yenmiş ardından F.Bahçe deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönmüştü. Geçen hafta evinde Göztepe'yi 2-1 mağlup eden siyah beyazlılar dün ise Konya önünde iyi oynamasına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve devre arasına acılı girdi. 

Maçın ardından Beşiktaş'ın stoperi Montero, "Daha çok çalışmalı, daha çok mücadele etmeli ve daha çok savaşmalıyız. Her maçta daha çok konsantre olmalıyız çünkü küçük detaylarla bazen maç kaybediliyor. Biz Beşiktaş'ız, bu durumda olamayız. Seri yakalamalıyız, kazanarak devam etmeliyiz. Kaybettik ve üzgünüz" açıklaması yaptı.

RİZE MAÇINDA YOK

Beşiktaş, Konyaspor deplasmanında 3 puanın yanı sıra Rachid Ghezzal'ı da kaybetti. Cezayirli yıldız uzatma bölümünde Rahmanovic'le tartışınca sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. 29 yaşındaki futbolcu Rizespor karşısında forma giyemeyecek.

PJANIC DEVAM EDEMEDİ 

Omzuna aldığı darbe sebebiyle 81. dakikada yerini Atiba'ya bırakan Miralem Pjanic, "Sakatlığım mühim değil. Görüntüler nettir, bir darbe aldım, geçen maçta da bir darbe almıştım ama kararı hakemler veriyor. Biz oyunumuza konsantre olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...