Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor genç yıldızın peşinde: Doğukan taze kan

Düzenleyen:
Trabzonspor genç yıldızın peşinde: Doğukan taze kan

SPOR Haberleri

Devre arası transfer listesinde Edin Visca ve Efecan bulunan bordo mavililer, uzun vadeli olarak da 22 yaşındaki hücumun çok yönlü ismi Doğukan Sinik'i düşünüyor.

Ligin ilk yarısı biterken şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olan Trabzonspor’da transfer hareketliliği yaşanıyor. Sakatlıklar sebebiyle kadrosuna 3 takviye daha düşünen bordo mavililer, yerli pazarının kalburüstü oyuncularını listesine almıştı. Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Başakşehirli Edin Visca açıkça dillendirilirken Alanyaspor’un kanat oyuncusu Efecan Karaca da gündemdeydi.

TAKAS HESABI

Gervinho’nun sakatlığı sonrası bonservisi elinde olan Koussai’yi renklerine bağlayan Karadeniz ekibi, uzun vadeli yatırım planı olarak Antalyaspor’un yükselen değeri Doğukan Sinik’i de listesine ekledi. Hem kanatta hem de 10 numara bölgesinde oynama özelliğine sahip 22 yaşındaki oyuncu için yönetimin planı verim alınamayan Yunus Mallı ve Trondsen gibi isimleri takasta kullanmak.

1,6 MİLYON AVRO

Antalyaspor ile 2024’e kadar mukavelesi bulunan Doğukan Sinik’in güncel piyasa değeri 1,6 milyon avro. Genç isim bu sezon 14 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...