Galatasaray 'joker'ini Norveç'te buldu

Düzenleyen:
Galatasaray 'joker'ini Norveç'te buldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın scout ekibi, Bodo-Glimt forması giyen ve sezon sonu mukavelesi bitecek kanat oyuncusu Solbakken için “Hücum hattında jokerimiz olur” raporu verdi.

Yalımcan SARPYEL

Ara transfer dönemi için listesini kesinleştiren Galatasaray dün itibarıyla harekete geçmeye başladı. Ofansif gücünü arttırmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, uzun süredir takibe aldığı Ola Solbakken konusunda kararlı. Scout ekibinin olumlu rapor verip “Jokerimiz olur” dediği 23 yaşındaki oyuncu sağ kanatta da sol kanatta da görev yapabiliyor. Futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması da yönetimin elini güçlendiriyor. Devre arasında uygun bir rakama transferi mümkün görünüyor.

GEDSON'DA SONA DOĞRU

Cepte görünen bir diğer devre arası transferi ise Gedson Fernandes olacak gibi. Benfica’nın satış listesine koyduğu ancak Galatasaray’dan başka bir kulübe gitmeyeceğini bildiren Fernandes konusunda sona gelindi. Başkan Burak Elmas’ın bizzat yürüttüğü görüşmelerde Portekiz temsilcisine iki taksitle ödemek kaydıyla 5 milyon avro teklif edildi. Ayrıca bir sonraki satıştan da pay içeren madde önerildi. Benfica yönetimi düşünmek için süre istedi. Fernandes’in 2023’te mukavelesi bitiyor.

11 GOL, 8 ASİST

23 yaşındaki olan ve her iki kanatta da görev alabilen sağ bek orijinli Solbakken’in 2020-21 sezonunda toplam 36 maçta 11 gol ve 8 asistlik bir performansı var.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...