Galatasaray, Denizlispor'a yenilerek Türkiye Kupası'na veda etti

Düzenleyen:
Galatasaray, Denizlispor'a yenilerek Türkiye Kupası'na veda etti

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında Galatasaray, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor'u ağırladı. İlhan ve Darri'nin golleriyle iki kere geri düşen Cimbom, Alpaslan, Halil ve Mustafa'nın sayılarıyla 3-2'lik üstünlük yakaladı. Nelsson kendi kalesini vurunca maç uzadı. Alpaslan'ın atılmasıyla 10 kişi kalan Galatasaray penaltılarda yıkımı (5-6) yaşadı.

Yalımcan SARPYEL

Ligin ilk yarısını onuncu sırada tamamlayıp şampiyonluk hayallerinden uzaklaşan Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası’nı Avrupa bileti olarak görüyordu. Ancak Aslan, bir alt ligde sondan ikinci sırada olan Denizlispor’a normal süresi 3-3 biten maçta penaltılarda yenildi ve kupanın dışında kaldı. Fatih Tekke’nin öğrencileri ilk yarıda iki defa sarı kırmızılıların kalesine gidip gol bulmayı başardı. Cimbom ikinci 45’te öne geçmesine rağmen son dakikada yıkıldı ve maç önce uzatmaya sonra da penaltılara gitti.

BİR DAKİKADA İKİ GOL

9’da defansın arkasına sarkan İlhan topu ağlara yolladı: 0-1. 30’da Alpaslan uzaklardan çok sert bir şutla skora eşitliği getirdi: 1-1. 38’de Darri aşırtma vuruşla 1.97 cm’lik İsmail’i avladı: 1-2. 49’da Mustafa indirdi, Halil bitirdi: 2-2. 50’de ise Mısırlı oyuncu çaprazdan çok sert vuruşuyla durumu 3-2'ye getirdi. 90+6’da Alpaslan takımını 10 kişi bıraktı, Nelsson da ters bir vuruşla maçı uzatmaya götürdü: 3-3. Penaltı atışlarında 6-5 üstünlük kuran Denizli kupada yoluna devam eden taraf oldu.

TERİM: BU BİZE YAKIŞMADI

Fenerbahçe derbisinden sonra aldığı altı maç ceza biten Fatih Terim, Denizli karşılaşmasıyla geri döndü. Sarı kırmızılı teknik adam, Denizli'nin üçüncü golünden sonra hakem Volkan Bayarslan'a öfke saçtı. Hoca, atış öncesi sürenin bittiğini savundu.

Maçı değerlendiren Terim, "Çok basit maçı, sıkıntılı hale soktuk. Atamadığımız gollerin izahı yok. İki farklı öne geçmezseniz bu sıkıntı olur. Bir metreden gol atamama becerisini pardon beceriksizliğini gösterdik. Genç bir takımız, yanlışları düzeltinceye kadar bu sıkıntıları yaşayacağız. Bu sonuç bize yakışmadı" sözlerini kullandı.

Galatasaray, Denizlispor'a yenilerek Türkiye Kupası'na veda etti
Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Galatasaray, Fatih Terim'in bir diğer hedefi olan Türkiye Kupası'ndan da elendi. Dün gece sahayı başları önde terk eden futbolcuların ağızlarını bıçak açmadı.

TARAFTAR KIZDI: ADAM GİBİ OYNAYIN

Denizlispor'un son dakika gelen üçüncü golüyle birlikte maçın uzatmalara gitmesi Galatasaraylı taraftarları kızdırdı. Sarı kırmızılı tribünler 'Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın' tezahüratlarıyla tepkisini gösterdi. Bu arada karşılaşmayı altı bin civarında biletli seyircinin takip ettiği açıklandı.

ÖMER BAYRAM: UTANÇ VERİCİ BİR SONUÇ

Galatasaraylı Ömer Bayram maçın ardından, "Utanç verici bir durum. Camiamızdan, Hoca'mızdan, taraftarlarımızdan özür dilemeliyiz" derken, "Çok pozisyon kaçırdık. İkinci yarıda daha iyiydik ama bunlardan bahsetmek hikaye. Sonuçta elendik" sözlerini kullandı.

Galatasaray, Denizlispor'a yenilerek Türkiye Kupası'na veda etti

ABDULKADİR PARMAK ISIRTTI

Denizlispor'u dün gece kalecisi Abdulkadir Sünger sırtladı. 21 yaşındaki genç oyuncu 21 şutun 18'ini çıkardı. Bir penaltıyı gole çevirdi ve Oğulcan'ın vuruşunu çıkararak turu takımına getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...