Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda korona kabusu

Düzenleyen:
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda korona kabusu

SPOR Haberleri

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda forma giyen 6 sporcunun koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Koronavirüs salgınının Omicron etkisiyle yeniden etkisini arttırmaya başlamasıyla, vaka sayıları günbegün artış göstermeye devam ediyor. Spor camiasını da oldukça etkileyen koronavirüs salgını, basketbola da bulaştı. Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda 6 pozitif vaka görüldüğü bildirildi.

MAÇLAR ERTELENDİ
Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı kadın basketbol takımında 6 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonuçlarının pozitif çıktığını ve ligdeki iki maçlarının ertelendiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncularımıza uygulanan PCR testleri sonrasında 6 basketbolcumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın tedavi protokolü ve kontrol süreci başlamıştır. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde oynayacağımız Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Bellona Kayseri Basketbol maçları, takımımızdaki pozitif vakalar sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir." denildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...