Rıdvan Dilmen'den şaşırtan 'vasiyet' açıklaması: Ben ölünce...

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'den şaşırtan 'vasiyet' açıklaması: Ben ölünce...

SPOR Haberleri

Futbola doğup büyüdüğü Nazilli'de başladığını ve Nazilli'nin her bir sokağının kendisi üzerinde büyük emeği olduğunu söyleyen eski futbolcu Rıdvan Dilmen, adının Nazilli İlçe Stadı'na verilmesine karşı çıktığını belirterek ölünce memleketine gömülmeyi vasiyet etti.

Türkiye'nin en ünlü eski futbolcularından olan ve şimdilerde televizyon programlarında futbol yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen, canlı yayında vasiyetini açıkladı. Dilmen, açıklamasında Nazilli Şehir Stadı'na kesinlikle adının verilmemesini istediğini belirtti.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde doğup büyüyen ve futbola da burada başlayan Rıdvan Dilmen, Nazilli İlçe Stadı'nın adının 5 Eylül Stadı olarak değiştirilmesini önerdi.

"NAZİLLİ'NİN HER SOKAĞININ ÜZERİMDE EMEĞİ VAR"

Katıldığı bir programda son dönemlerde Fatih Terim ve Mustafa Denizli gibi büyük futbolcu ve teknik direktörlerin adlarının stadlara verilmesi ile ilgili soruyu cevaplayan Dilmen, kendisi için böyle bir şey yapılmasını istemediğini belirtti.

"Doğup büyüdüğüm, yetiştiğim, futbola Nazilli Sümerspor da başladığım Nazilli'de benimle ilgili bir tasarruf olmasını asla istemiyorum" diyen Dilmen, "Şu anda Nazilli Şehir Stadı olarak devam ediyor. Eğer uygun görürlerse 5 Eylül Stadyumu olarak değişmesinde fayda var. Çünkü; 5 Eylül Nazilli'nin kurtuluşudur. Eğer değerlendirirlerse mutlu oluruz" dedi.

Dilmen, Nazilli'nin her sokağının kendisinin üzerinde emeği olduğunu belirtip, ölünce memleketine gömülmeyi vasiyet etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...