Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Koç'un koronavirüs testi pozitif çıktı

Düzenleyen:
Ali Koç'un koronavirüs testi pozitif çıktı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, koronavirüse yakalandı. Kulüpten yapılan açıklamada "Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup; izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç koronavirüse yakalandı. Kulüpten yapılan açıklamada Koç'un testinin pozitif olduğu duyurulurken, genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Ali Koç Hakkında Bilgilendirme: Başkanımız Ali Koç’un Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup; izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

KORONAVİRÜS BASKETBOL TAKIMLARINI VURMUŞTU

Fenerbahçe erkek ve kadın basketbol takımları koronavirüs vakaları nedeniyle zor günler geçiriyor. Erkek basketbol takımı Fenerbahçe Beko'da iki sporcu ve bir teknik ekip çalışanı olmak üzere toplam üç kişinin testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı'nda da 2 oyuncunun koronavirüse yakalandığı belirtilmişti.

Ali Koç'un koronavirüs testi pozitif çıktı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...