Yeşil sahada korkunç hareket: Kırmızı kart gördü, rakibinin yüzüne tekme attı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yeşil sahada korkunç hareket: Kırmızı kart gördü, rakibinin yüzüne tekme attı

SPOR Haberleri  / AA

Kırıklareli'de oynanan Hürriyetspor - Kuştepe Gençlikspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Hürriyetspor futbolcusu T.N., karar sinirlenince rakip takım futbolcusu Umut Karakaş'ın yanına giderek yüzüne tekme attı. Talihsiz sporcu, hastanede tedavi altına alındı.

Yeşil sahalarda görmek istemediğimiz haber Kırklareli'den geldi. 1. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Hürriyetspor ile Kuştepe Gençlikspor takımları, dün karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında Hürriyetspor'dan T. N, rakip futbolculardan birine faul yaptığı iddiasıyla hakem Ömer Şıvka tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı.

FUTBOLCUNUN YÜZÜNE TEKME ATTI

Kırmızı kart gören sporcu, sakatlığı nedeniyle yerde yatan bir futbolcuya yardım eden Kuştepe Gençlikspor'dan Umut Karakaş'ın yanına giderek yüzüne tekme attı.

Yaralanan Karakaş, 112 Acil Sağlık ekiplerince önce Babaeski Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Karakaş'ın çene ve burnunda kırık, sol gözünün altında ise 2 santimetre açılma tespit edildi. Umut Karakaş, buradan Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Yeşil sahada korkunç hareket: Kırmızı kart gördü, rakibinin yüzüne tekme attı

"EN YÜKSEK CEZAYI ALMASINI İSTİYORUZ"

Tedavisi süren Karakaş, sakatlanan takım arkadaşına yardım ettiği esnada rakip futbolcunun tekme atması sonucu yaralandığını söyledi. Tahlisiz bir olayla karşılaştığını ifade eden Karakaş, "Bu vicdansızca yapılan bir hareket" dedi.

Yüzünde kırıklar meydana geldiğini anlatan Karakaş, "Göz arkası kemiğim, burnum, elmacık kemiğim ve damak bölgesinde kırıklar var. Tedavim sürüyor. Bundan sonra hukuki yollara başvuracağız. Ceza almasından ziyade futbolda, sporda böyle şeylerin olmaması adına caydırıcılığı olması için alabileceği en yüksek cezayı almasını istiyoruz." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...