Fenerbahçe teknik direktörlük için iki ismi düşünüyor

Fenerbahçe teknik direktörlük için iki ismi düşünüyor

SPOR Haberleri

Camiada kimsenin itiraz edemeyeceği bir isim arayışını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, daha önce de gündeme gelen Hırvat teknik adamlar Slaven Bilic ve Nico Kovac’la görüşüyor.

M. Emin Uluç

Fenerbahçe’de gündem teknik direktör... Vitor Pereira’yı kapının önüne koyduktan sonra arayışa giren sarı lacivertliler, Adana Demirspor maçına da geçiş hocasıyla çıkacak görünüyor. Başkan Ali Koç’un favorilerinden Slaven Bilic’le temaslar sürüyor, ancak henüz netleşen bir durum yok. Daha önce tazminat problemi sebebiyle Fenerbahçe’ye gelemeyen Hırvat hocanın bugün Shenzhen deplasmanına çıktıktan sonra Guoan’a veda ederek Çin kariyerini noktalayacağı belirtiliyor. Avrupa’ya geri dönmek isteyen 53 yaşındaki Slaven Bilic’in kendisini ısrarla isteyen Fenerbahçe’yle anlaşmasına kesin gözüyle bakılsa da yönetim temkinli davranıyor.

Nico Kovac boşta
Geçtiğimiz günlerde Çin basınına konuşan Slaven Bilic, hakkındaki transfer dedikodularını net bir şekilde yalanlamıştı. Daha önce yaşadığı pürüzleri unutmayan sarı lacivertliler, Monaco ile vedalaşan Nico Kovac’ı da listeye dâhil etti. Elli yaşındaki Kovac’ın Bilic’ten daha çok ses getireceği düşünülse de şartlarının daha ağır olduğu da bir gerçek. Ama Kovac’ın Bayern Münih kariyeri ve Türkiye’de daha önce çalışmadığı için eleştirilerden daha uzak oluşu da bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Öte yandan İsmail Kartal ismi de kulislerde daha yüksek sesle söyleniyor. Yönetimin Kartal’la henüz bir teması olmasa da teklif hâlinde görevi kabul edeceği biliniyor.

Adana Demir hazırlığı
Fenerbahçe, Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Sarı lacivertliler, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Tedavileri devam eden Altay, Gustavo, Mert Hakan ve Berisha takımdan ayrı bireysel çalışmalar gerçekleştirdi.

KOÇ KARANTİNADA
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Covid-19 testi pozitif çıktı. Koç’un tedavi sürecini evinde geçirdiği belirtildi. Başkan Vekili Erol Bilecik “Başkan’ımızın sağlık durumu iyi. İzolasyon sürecini tamamlayıp aramıza dönmek sabırsızlanıyor” açıklaması yaptı. TFF, geçmiş olsun mesajı yayımladı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...