Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Elmas'tan, 'Fatih Terim' iddialarına yalanlama

Düzenleyen:
Burak Elmas'tan, 'Fatih Terim' iddialarına yalanlama

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Başkanı Elmas, Fatih Terim'in gönderilmek istendiğine dair iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Bazı yöneticilerin teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasını istediği yönündeki iddialara yönelik  Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'tan açıklama geldi. Elmas,  Sayın Fatih Terim ve bazı yönetim kurulu üyelerimize dair kamuoyuna yansıyan iddialar gerçek dışıdır. Hiçbir yönetim kurulu üyemiz Galatasaray başkanı olarak çizdiğim vizyon ve kendisinden talep ettiğim görevler dışında şahsi bir aksiyon almamıştır. " ifadelerini kullandı. 

"SUNİ GÜNDEM OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR"
Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Son günlerde teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ve bazı yönetim kurulu üyelerimize dair kamuoyuna yansıyan iddialar gerçek dışıdır. Hiçbir yönetim kurulu üyemiz Galatasaray başkanı olarak çizdiğim vizyon ve kendisinden talep ettiğim görevler dışında şahsi bir aksiyon almamıştır. Yönetim kurulumuz ortak hedeflerimiz doğrultusunda tek vücuttur. Hocamız ile bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz görüşmede kendisi, takımımızın geleceğine dair vizyonumuzu paylaştığını ve hayata geçirmek için dün olduğu gibi bugün de tüm çabayı sarf edeceğini bildirmiştir. Camiamızdan, oluşturulmaya çalışılan haksız ve suni gündemlere paye vermemelerini rica ederim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...