Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor şampiyonluğa odaklandı! Herkes kazanacak

Trabzonspor şampiyonluğa odaklandı! Herkes kazanacak

SPOR Haberleri

Ahmet Ağaoğlu yönetimi ektiğini biçecek, Avcı kariyerine bir ilk yazdıracak, birçok futbolcu değerine değer katacak

Süper Lig’de ilk yarı sona ererken büyüklere tarihî farklar atan Trabzonspor’da yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor, teknik ekip ise cuma günü oynanacak Yeni Malatya maçına bileniyor. Camiada ise yıllardır hayali kurulan şampiyonluğu tatmanın heyecanı var. Çünkü muhtemel bir mutlu son Trabzonspor’da herkesin kazanması anlamına geliyor. Yönetim eksiğini biçecek, Abdullah Avcı doğru teknik adam olduğunu gösterecek ve kariyeri adına ilki yaşayacak. Tabii ki futbolcular da değerine değer katmış olacak.

Önce şampiyonluk
Pandemi sürecinin yaşandığı ve kulüplerin ayakta kalmakta zorlandığı dönemde şampiyonlukla birlikte Şampiyonlar Ligi umudu ve parası da kulübe derin bir nefes aldıracak. Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür gibi pazarı olan ve Avrupa kulüplerinin takibindeki oyuncuların satışında el güçlenecek. Ancak yönetimin de her defasında vurguladığı gibi rehavet havasına girilmeden ayaklar yere basarak sağlam adımlarla önce şampiyonluk ilan edilecek. Devamında ise her şey paraya çevrilecek.

Trabzonspor şampiyonluğa odaklandı! Herkes kazanacak

TAKIMLA ÇALIŞIYOR
Ligin 16. haftasındaki Antalyaspor maçında sakatlanan Anthony Nwakaeme, takımla çalışmalara başladı. Hatay, Altay ve Başakşehir, kupada da Boluspor maçında olmak üzere son dört resmî karşılaşmada forma giyemeyen Nijeryalı isim, Yeni Malatya maçında görev bekliyor. Abdullah Avcı ise öğrencisini risk almamak adına ilk etapta on birde düşünmüyor.

Dört eksikli idman
Ligde ikinci yarının açılış maçında Yeni Malatyaspor ile sahasında karşılaşacak bordo mavililer hazırlıklarına devam etti. Abdullah Avcı yönetimindeki idmana Afrika Kupası’na katılacak Djaniny ve Kouassi, sakatlıkları bulunan Trondsen ile Serkan Asan katılmadı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...