Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş ve Antalyaspor Süper Kupa için karşı kaşıya

Beşiktaş ve Antalyaspor Süper Kupa için karşı kaşıya

SPOR Haberleri

Turkcell Süper Kupa, bu akşam Katar'ın başkenti Doha'da oynanacak finalle sahibini bulacak. Kritik maça siyah beyazlılar on, Akdeniz ekibi ise yedi eksikle çıkacak

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa mücadelesi bu akşam oynanacak. Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Ahmed bin Ali Stadyumundaki finalle birlikte 2022'nin ilk şampiyonu belli olacak. Saat 20.45'te başlayacak olan karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Candaş Erbil üstlenecek. Katar'daki final ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Hocalara fırsat
Süper Kupa, iki takımın teknik direktörü için de ayrı bir önem taşıyor. Ligde ve Avrupa'da alınan kötü sonuçların ardından Sergen Yalçın'ın görevden alınmasıyla Beşiktaş'ın başına getirilen Önder Karaveli, kariyerinde ilk defa A Takım seviyesinde bir kupa kazanma şansı yakalamış durumda. Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin'in de teknik direktörlük kariyeri 5 Ekim'de başladı. Genç çalıştırıcı henüz üçüncü ayında kupa kazanma fırsatını elinde bulunduruyor.

ÖNDER KARAVELİ: Bir kupa daha
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli, "Bütün gücümüzle müzemize bir kupa daha katmak için mücadelemizi vereceğiz. İstanbul'da bıraktığımız oyuncular var fakat Beşiktaş futbolcu kadrosu bir bütündür. Oyuncular sahada birbirlerini aratmayacak şekilde oynar" açıklaması yaptı.

İKİ TAKIM DA DERTLİ
Süper Kupa öncesi eksikler dikkat çekiyor. Beşiktaş’ta Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan, Serdar Saatçı, Rachid Ghezzal, Oğuzhan Özyakup, N'Koudou, Gökhan ve Mehmet Topal forma giyemeyecek. Antalyaspor'da sakatlıkları süren Ufuk Akyol, Harun Alpsoy, Doğukan Nelik'in yanı sıra Erkan Eyibil, Hadji Wright, Naldo ve Fredy maç kadrosundan çıkarıldı.

BAŞKAN ÇEBİ: Devre arası uzatılsın!
Toplam yedi futbolcusunda Covid-19 tespit edilen Beşiktaş'tan jet talep geldi. Siyah beyazlılar, TFF Başkanı Nihat Özdemir'den bu hafta oynanacak lig maçının ertelenmesini ve ikinci yarıdaki aranın uzatılmasını istedi. Başkan Ahmet Nur Çebi "Kulüpler zor durumda. Ligin ikinci yarısı 15 gün sonra başlasın” dedi.

Orman'a bir şok daha
∂ Mali ve idari kongrede ibra edilmeyen; üyeliğinin ihracı istenen Fikret Orman'ın 2018 yılına dair aldığı ibra, mahkeme tarafından iptal edildi. Orman'ın yüzde 10 bütçe aşımını yüzde 47 ile ihlal ederek kulübü 510 milyon lira zarara uğrattığı belirtildi. Mevcut yönetimin, Orman yönetimine zarar ziyan tespit davası açması bekleniyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...