Edin Visca: Kupalar için geldim

Edin Visca: Kupalar için geldim

SPOR Haberleri

Başakşehir’de yaşadığı şampiyonluk heyecanını bordo mavili takımda da tatmak istediğini söyleyen Boşnak oyuncu “Önümüzdeki iki üç yıla damga vuracağız” dedi

Devre arasının en flaş transferine Trabzonspor imza attı. Bordo mavililer Başakşehir’in yıldızı Edin Visca’yı 3,5 yıllığına renklerine kattı. Trabzon’a gelip sağlık kontrolünden geçen Boşnak oyuncu için Başakşehir’e 4,3 milyon avro bonservis bedeli ödenecek. Visca ise 3,5 yılda toplam 5 milyon 250 bin avro kazanacak. Havaalanında coşkulu bir taraftar topluluğu tarafından karşılanan Visca çok heyecanlı ve gururlu olduğunu söylerken Trabzonspor’a kupalar kazanmak için geldiğini söyledi.

Çok çalışacağım
Başakşehir’de yaşadığı şampiyonluk coşkusunu Trabzonspor’da da tatmak istediğini söyleyen Visca “Büyük bir camia ile birlikte şampiyonluk yaşayıp Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyorum. On senemi geçirdiğim takımdan ayrılmak kolay değildi ama Trabzonspor benim için iyi bir seçenekti. Sadece bu sezon değil önümüzdeki iki üç yıl boyunca kupalar kazanan bir ekip olmak istiyoruz. Ben de bunun için elimden gelen katkıyı sağlayacağım. Taraftarımıza ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

TRABZON'A BEKLENİYOR
Trabzonspor Visca'dan sonra sol bek transferini de bitiriyor. Bordo mavililer, Tymoteusz Puchacz’ın transferi için futbolcu ve kulübü Union Berlin’le anlaşmaya vardı. Önümüzdeki günlerde imzaya gelecek olan 22 yaşındaki savunma oyuncusunun sezon sonuna kadar kiralık olarak Trabzonspor formasını giyeceği öğrenildi.

LİGDE İKİNCİ YARI BAŞLIYOR
Ligin ilk yarısını 46 puanla lider tamamlayan Trabzonspor, ikinci yarının açılış maçında bu akşam Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Medical Park Stadında oynanacak karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak. Trabzonspor’da Djaniny, Trondsen, Serkan Asan, Hugo, Edgar ve Gervinho’nun sakatlıkları bulunuyor, Kouassi ise millî takım kampında yer alıyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...