Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir dönemin yıldızı Abdulkadir Parmak Trabzonspor’a veda etti!

Düzenleyen:
Bir dönemin yıldızı Abdulkadir Parmak Trabzonspor’a veda etti!

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takıma veda etti. Arkadaşlarıyla vedalaşan Abdulkadir Parmak’ın yeni takımı henüz belli olmazken, yaptığı paylaşım taraftarları duygulandırdı.

Trabzonspor’un altyapısında yetişen orta saha oyuncu Abdulkadir Parmak, Trabzonspor’dan ayrıldığını duyurdu. Bir dönem gösterdiği başarılı performansıyla milli takıma kadar yükselen Parmak, sosyal medya hesabından arkadaşlarına veda etti. 

TAKIMA VEDA ETTİ 

Sosyal medya hesabından duygusal bir açıklama yapan Parmak, “Sayın hocam Abdullah Avcı ile aldığımız ortak bir karar çerçevesinde, sezon sonuna kadar 61 numaralı formamdan ayrılıyorum. Şampiyonluk yarışında takıma kulübüme ve takım arkadaşlarıma gönülden başarılar dilerim. Bu kısa ayrılık sonrasında çok daha güçlü ve kulübüme çok daha faydalı olacak şekilde geri döneceğim" ifadelerini kullandı.

Bir dönemin yıldızı Abdulkadir Parmak Trabzonspor’a veda etti!

4 TAKIM İLGİLENİYOR 

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, Abdulkadir Parmak’la ayrılma kararı aldı. Sosyal medyadan paylaşım yaparak arkadaşlarına veda eden Parmak’ın hangi takıma gideceği henüz belli değil. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Giresunspor, Adana Demirspor, Konyaspor ve Fatih Karagümrük'le görüşme halinde. 

MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYMİŞTİ 

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor formasıyla 104 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu, 9 gol ve 6 asistle oynadı. 2018-2019'da yaptığı çıkışla takımın bankosu haline gelen Abdulkadir, A Milli Takım' kadar yükselmişti.

Bir dönemin yıldızı Abdulkadir Parmak Trabzonspor’a veda etti!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...