Beşiktaş, Rize deplasmanına 11 eksikle çıkacak

Beşiktaş, Rize deplasmanına 11 eksikle çıkacak

SPOR Haberleri

Önder Hoca’nın yanı sıra dokuz hasta, iki sakat oyuncu var. Siyah beyazlılar, altyapıdan yetişen dört oyuncu ve akademi hocası Halim Okta ile Rize’ye gitti

Murad Tamer

Süper Lig’de Covid-19, hastalık ve sakatlık dalgasından en çok etkilenen takımlardan biri de Beşiktaş... Siyah beyazlılar bugün oynayacağı Çaykur Rizespor maçına tam 11 eksikle çıkacak. Başta teknik sorumlu Önder Karaveli ve yardımcı antrenörlerden Serdar Topraktepe’nin yanı sıra dokuz oyuncu Covid-19’a yakalanmış durumda. Hâl böyle olunca Önder Hoca karantinada olması sebebiyle taktikleri görüntülü konferans ile vermek zorunda kalıyor.

Halim Okta göreve
Siyah beyazlı yönetim, futbolculuğu döneminde yedek kulübesinden gelerek takımına puanlar kazandırmasıyla tanınan eski forveti Halim Okta’yı göreve çağırdı. Futbol akademisi hocalarından Okta, Rize’de takımın başında olacak. Eksiklerin sayısı 10’u bulunca maç kadrosu oluşturmak da zor oldu. Bunun için altyapıdan dört oyuncu kafileye eklendi. Daha önce testleri pozitif çıkan Necip, Oğuzhan, Salih ve Güven iyileştikleri için takıma katıldı.     

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...