Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim: Zoru seçtim

Fatih Terim: Zoru seçtim

SPOR Haberleri

Galatasaray'da üst üste puan kayıpları sürüyor. Fatih Terim ise gelinen noktadaki acı tabloya farklı bakıyor: Günü kurtarmak ve kariyerime bir kupa daha eklemek istesem garanti transferler yapardım. Ben kulübü düşündüm. Galatasaray'ın geleceği için egoları bir kenara bırakıp devam ediyorum

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray, son dönemde içine girdiği kaos ortamından bir türlü çıkamıyor. Yönetimde Teknik Direktör Fatih Terim’i istemeyenler olduğu haberleri çıkmış, ardından da Işıtan Gün yardımcı hocalık için Domenec Torrent ile görüştüklerini doğrulamıştı. 1-0'lık Giresunspor yenilgisi sonrası Terim yaptığı açıklamaların satır arasında önemli mesajlar verdi. Tecrübeli teknik adam “Bu olaylar daha önce gerçekleşseydi istifa edebilirdim’ ifadelerini kullandı.

FARKINDAYIM
İşte Terim sözlerinin deşifreleri; "Sezon başı günü kurtarmak, kariyerime bir kupa daha eklemek isteseydim garanti transferler yapardım. Ama ekonomik olarak kendini yenileyebilen bir Galatasaray miras bırakmak için bu zor yolu seçtim. Yardımcılık için değil, hocalık için Torrent ile görüşüldüğünün farkındayım. Ama Galatasaray’ın geleceği için egolarımı kenara bırakıp görevime devam ediyorum.”

GÖREMEYENLERE
“Ben tünelin sonundaki ışığı görüyorum, göremeyenler şu ana kadarki Avrupa başarımıza bakabilir. Ligdeki konumdan mutsuzum, sorumlusu da benim. Ama bunu düzeltecek olan da benim.’’ Terim ayrıca basın toplantısında üstü kapalı olarak takıma “Baskılar olabilir ama boyun eğmeyin. Galatasaray'ın geleceği için yaptığınız her şeyi göğüsleyeceğim” mesajını verirken, görevini asla bırakmayacağının altını çizdi.

Fatih Terim: Zoru seçtim

ARDA TURAN'IN GÖBEĞİ İSPANYA GÜNDEMİNDE
aklaşık 5 aydır sahalardan uzak olan Arda Turan, sakatlığının ardından ilk defa Giresunspor maçının ikinci yarısında şans buldu. Kurtarıcı olarak sahaya giren Arda Turan’nın göbekli hali “Arda’dan önce göbeği sahalara döndü” yorumlarının yapılmasına neden oldu. Hatta taraftarlar, futbolcunun jübile zamanının geldiği yönüne yorumlar yaptı.


‘Vazgeçmek yok’
İspanyol medyasının yorumları ise şöyleydi: Marca: Arda’nın hâli şaşırtıcı. AS: Fazla kilolu ve gölgelerin peşinden koşan Arda imajının görüntüleri tüm dünyaya yayıldı. Mundo Deportivo: Atletico'da görmeye alıştığımız Arda'dan daha kiloluydu.  Yıldız oyuncu ise "Galatasaray için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğim" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...