Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika: Galatasaray'da Fatih Terim dönemi sona erdi

Düzenleyen:
Son dakika: Galatasaray'da Fatih Terim dönemi sona erdi

SPOR Haberleri

Son dakika haberine göre; Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim ile yollarını ayırdı. Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'da dördüncü Fatih Terim dönemi sona erdi. Sarı kırmızılı ekip, tecrübeli çalıştırıcı ile yollarını ayırdı.

Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim, Nef Stadyumu'nda görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda durum değerlendirmesi yapıldığı ifade edilirken, toplantıdan sonra Fatih Terim stadyumdan ayrıldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrıldığını duyurdu.

BURAK ELMAS'TAN VEDA MESAJI

Galatasaray Spor Kulübü'nün sosyal medya hesaplarından Başkan Burak Elmas adına veda mesajı yayımlandı.

Mesajda, "Seçim döneminin hemen ardından, henüz mazbatamızı almadan yaptığım çağrıyla, sözleşmesinin içeriğini dahi sorgulamadan Galatasaraylılık duruşuyla göreve koşan; kulübümüzün geleceği için yönetim olarak inandığımız futbol stratejisinin başarısı adına taşın altına bizimle birlikte elini koyan 7446 sicil numaralı Divan Kurulu üyemiz Sevgili Fatih Terim Hocamızla karşılıklı olarak kararlaştırdığımız üzere, kendisi hali hazırda yürütmekte olduğu Teknik Direktörlük görevine bugün itibarıyla devam etmeyecektir" ifadeleri kullanıldı.

Mesajın devamında şu ifadeler yer aldı;

"Galatasaray için birlikte yürüdüğümüz bu yolda, ülkemize ve kulübümüze sayısız büyük başarılar yaşatan; bu sezon da Avrupa'da hepimizi gururlandıran bir başarıya imza atan Galatasaraylı Fatih Terim'in fikir ve tecrübelerinden her zaman faydalanmaya devam edeceğiz. Fatih Hocamıza geçmişten bugüne yapmış olduğu büyük hizmetleri için başta yönetimimiz olmak üzere temsil etmekte olduğumuz Galatasaray Spor Kulübü ve camiamız adına teşekkür ederiz."

Son dakika: Galatasaray'da Fatih Terim dönemi sona erdiTerim, sarı kırmızılı ekipteki dördüncü sezonunda beklenen performansı gösteremedi.

ZİRVENİN 22 PUAN GERİSİNDE KALDI

Fatih Terim, Burak Elmas’ın başkan seçilmesinin ardından sözleşmesini uzatmış, kadroya genç isimler transfer etmişti. Avrupa Ligi’nde gruptan lider çıkan sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de ise 20'nci hafta sonunda Trabzonspor’un 22 puan gerisinde kaldı. Sarı kırmızılı takım ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda TFF 1. Lig ekibi Denizlispor’a taraftarı önünde penaltılarla elendi.

176 MAÇTA 44 YENİLGİ

Galatasaray, Fatih Terim döneminde 176 maça çıktı. Sarı kırmızılı takım tüm kulvarlarda 97 galibiyet alıp 44 kez sahadan yenik ayrıldı. 340 atıp, 209 gol yiyen sarı kırmızılı takım bu maçların 35’inden beraberlikle ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...