Ahmet Çalık Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen:
Ahmet Çalık Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

SPOR Haberleri

Bu sabah geçirdiği trafik kazasının ardından olay yerinde hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Konya’dan Ankara’ya nikah günü almak için gittiği öğrenilen Konyaspor’un 27 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık, sabah saatlerinde kaza yaparak otomobiliyle şarampole yuvarlananmasının ardından olay yerinde hayatını kaybetmişti. Milli futbolcu Çalık, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

BAKAN KASAPOĞLU VE BAKAN KURUM CENAZEYE KATILDI
Trafik kazasında hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık için Elmadağ Sungur Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör İlhan Palut, Çalık'ın takım arkadaşları, birlikte futbol oynadığı eski takım arkadaşları, çalıştığı teknik adamlar, Gençlerbirliği ve Hacettepe takımları ile spor camiasından çok sayıda isim de cenaze programında yer aldı.

Ahmet Çalık Ankara'da son yolculuğuna uğurlandıÇalık'ın yakınları cenaze boyunca gözyaşlarını tutamadı.

Genç yaşta hayatını kaybeden futbolcunun ailesi ve sevenleri gözyaşlarını tutamadı. Türk bayrağı ve Ahmet Çalık'ın oynadığı takımların forma ve atkıları, tabuta bırakıldı.

Çalık'ın cenazesi daha sonra Elmadağ Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

Ahmet Çalık Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ PALUT GÖZYAŞLARIYLA ÇALIK'I ANLATTI
Cenazenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, futbol camiasının büyük acı içinde olduğunu söyledi.

Konuşurken gözyaşlarını tutamayan Palut, Covid-19 salgını vakaları nedeniyle futbolculara bir günlük izin verdiklerini hatırlatarak, "Bugün izin günümüzdü. Salgından dolayı kulüpte toplanmak istemedik. Ahmet işlerini düzenlemek için Ankara'ya gidiyordu. Yolda böyle bir kaza geçirdi. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. Konuşacak durumda değiliz. Allah ailesine ve bizlere sabırlar versin." diye konuştu.

Ahmet Çalık'ın efendiliğiyle nam salan bir sporcu olduğunu anlatan Palut, şunları kaydetti:

"Bazı insanların iç güzelliği yüzüne yansır. Ahmet işte böyle bir sporcuydu. Pırlanta gibi bir insandı. Üzüntümüzü anlatacak kelime bulamıyorum, çok değerli bir sporcuydu. Çok dürüst, çok yardımsever, çok örnek bir gencimizi kaybettik. Türk futbol kamuoyuna başsağlığı diliyorum."

Ankara-Niğde otoyolunda seyir halinde olan Ahmet Çalık'ın kullandığı otomobil, sabah saatlerinde Gölbaşı Hacılar mevkisinde devrilmişti. Futbol kariyerini İttifak Holding Konyaspor'da sürdüren milli futbolcu, 27 yaşında hayatını kaybetmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...