Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyaca ünlü yıldızdan 'Pereira' resti: O varsa ben yokum

Düzenleyen:
Dünyaca ünlü yıldızdan 'Pereira' resti: O varsa ben yokum

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Vitor Pereira, henüz bir kulüple anlaşmasa da birçok kulübün kendisiyle ilgilendiği biliniyor. Deneyimli çalıştırıcıyı radarına aldığı iddia edilen Brezilya ekibi Atletico Mineiro'da ise Vitor Pereira krizi çıktı, dünyaca ünlü futbolcunun rest çektiği iddia edildi.

Sezon başında ikinci kez Fenerbahçe'de göreve getirilen ancak macerası kısa süren Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira henüz yeni bir takımla anlaşma sağlamadı. Deneyimli çalıştırıcı, dünya basınında birçok Portekiz ve Brezilya takımı ile anılırken Atletico Mineiro'da Vitor Pereira krizi çıktığı iddia edildi.

Brezilya'nın son şampiyonu Atletico Mineiro'nun yeni teknik direktör adayları arasındaki en güçlü isim Vitor Pereira ancak kulüpte Pereira'yı istemeyen dünya yıldızı Hulk, yönetime adeta savaş açtı. 35 yaşındaki Brezilyalı yıldız, Vitor Pereira'nın takımın başına geçmesi halinde takımdan ayrılacağını iddia etti.

ESKİ HOCASI PEREIRA'YI İSTEMİYOR

A Bola'nın haberine göre, Vitor Pereira ile bir dönem Çin'de birlikte çalışan Hulk, eski hocasıyla arası iyi olmadığı için Portekizli teknik adamla çalışmak istemiyor. Hulk ile Pereira'nın arasının hala iyi olmadığı öğrenilirken tecrübeli golcünün Atletico Mineiro yönetimine, "Vitor Pereira varsa ben yokum" dediği öne sürüldü. Portekiz basınının iddiasının ardından Atletico Mineiro yönetiminin alacağı karar merakla bekleniyor.

Dünyaca ünlü yıldızdan 'Pereira' resti: O varsa ben yokum
Geçtiğimiz sezon Atletico Mineiro'da toplamda 68 maça çıkan Hulk, 36 gol ve 13 asistle oynadı.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE İLE ANILMIŞTI

Öte yandan Brezilyalı golcü Hulk, transfer döneminde Beşiktaş ile ciddi şekilde anılmış, maliyetinin fazla olması nedeniyle dönemin teknik direktörü Sergen Yalçın tarafından bu transferin veto edildiği öğrenilmişti.

Türk takımlarıyla sık sık anılan Hulk, bir dönem Fenerbahçe için de yazılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...