Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avcı'dan oyuncularına: Asla gevşemek yok

Avcı'dan oyuncularına: Asla gevşemek yok

SPOR Haberleri

Cezası sebebiyle kulübede yer almayacak olan Abdullah Avcı oyuncularına “Rakiplerimizin aldığı kötü sonuçlar bizi rehavete sokmasın” dedi.

Geçtiğimiz hafta Sivas’tan 1 puanla dönen Trabzonspor, evinde oynayacağı Giresunspor maçıyla birlikte yeniden galibiyet serisi yakalamak istiyor. Sivasspor maçında sahaya girdiği için kırmızı kart gören Abdullah Avcı, bordo mavili takımın başındaki 61. maçında kulübede yer alamayacak. Başarılı teknik adam maç öncesi oyuncularına “Kendi evimizde seyircimize güzel bir futbol ve galibiyet hediye edelim” dedi.

Yeniler sahne alıyor
İstanbul ekiplerinin aldığı kötü sonuçların kendilerini rehavete sokmaması gerektiğini anlatan Avcı “Asla gevşemek yok. Ligin şakası olmaz. Avantajımızı sürdürüp sezon sonunda hep birlikte sevineceğiz” ifadelerini kullandı. Avcı, yeni transferleri de takıma yavaş yavaş monte edecek. Sivasspor maçında sahada olan Visca’nın yanı sıra Puchacz’ın da bu maçla sahne alması bekleniyor. Yusuf Erdoğan ise kulübede olacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...