Acun Ilıcalı’nın yeni lakabı belli oldu: İngilizler artık böyle sesleniyor

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı’nın yeni lakabı belli oldu: İngilizler artık böyle sesleniyor

SPOR Haberleri

İngiltere ekiplerinden Hull City’i satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, gerçekleşen satış işlemlerinin ardından şehirde adeta kahraman gibi karşılandı. Acun Ilıcalı’yı sevinç gösterisine boğan İngilizler, kulübün yeni patronu Ilıcalı’ya nasıl sesleneceklerini şimdiden belirlemiş durumdular.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, futbola olan sevgisi ve ilgisini bilmeyen yok. Özellikle Türkiye’de düzenlediği organizasyonlarda, katıldığı programlarda futbola sevgisini her zaman dile getiren Ilıcalı, en büyük hayalini gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı, İngiltere Championship ekibi Hull City'yi resmen satın aldı. Satın alma işlemlerini tamamlayarak kulübe giden Ilıcalı, taraftarın sevinç gösterileriyle karşılaştı. 

ACUN ILICALI’YA LAKAP TAKTILAR 

Taraftarlarla birlikte stadyumda Hull City maçlarını izleyen Acun Ilıcalı, meyvesini almaya başladı. Ülkesindeki sevdikleri kişilere lakap takmayı adet edinen İngilizler, medya patronu Acun Ilıcalı’ya da nasıl sesleneceklerini şimdiden belirlediler. İngiliz televizyoncu Simon Cowell'in ismini yan yana getiren İngilizler, Ilıcalı'ya "Türk Simon Cowell' diye sesleniyor.

SİMON COWELL KİMDİR?

Simon Phillip Cowell, İngiliz A&R, televizyon yapımcısı, girişimci ve televizyon kişiliği olarak biliniyor. Cowell, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan The X Factor, Pop Idol, American Idol ve Britain's Got Talent türü yetenek yarışmalarında jüri üyeliği yapmasıyla tanınıyor. Acun Ilıcalı da bu tarz programlar yapması nedeniyle Cowell ile benzerlik taşıyor.

Acun Ilıcalı’nın yeni lakabı belli oldu: İngilizler artık böyle sesleniyorSimon Cowell

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...