Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor 19 yaşındaki Enis Destan’ı kadrosuna kattı!

Düzenleyen:
Trabzonspor 19 yaşındaki Enis Destan’ı kadrosuna kattı!

SPOR Haberleri

Transfer dönemine fırtına gibi giren Trabzonspor, hız kesmiyor. Daha öncesinde Kouassi, Visca, Puchacz ve Yusuf Erdoğan'ı kadrosuna katan Bordo-Mavililer, 19 yaşındaki forvet Enis Destan için Altınordu ile prensipte anlaştı. Öte yandan Trabzonspor, transfer için 700 bin euro bonservis ödeyecek.

Edin Visca transferiyle yılın bombasını patlatan Trabzonspor, transferlere hız kesmeden devam ediyor. Daha öncesinde Kouaasi ile anlaşan Karadeniz ekibi, Puchacz ile sol beki, Yusuf Erdoğan'la kanatları güçlendirmişti. Son olarak Bordo-Mavili ekip Altınordu’dan 19 yaşındaki Enis Destan’ı kadrosuna kattı. 

KAP AÇIKLAMASI BEKLENİYOR 

Daha öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği ve "1-2 sene içinde çok iyi rakamlara Avrupa'ya satabiliriz" ifadelerini kullandığı Enes için KAP açıklamasının yapılması bekleniyor. Avrupa kulüplerinde ilgilendiği genç yetenek, Trabzonspor’un hem geleceğe yönelik yatırımı olacak hem de hücum hattı genişleyecek. 

Trabzonspor 19 yaşındaki Enis Destan’ı kadrosuna kattı!

TRANSFERE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR 

Fırtına'nın bir diğer gençlik hamlesi de Doğuhan Aral Şimşir... Midtjylland forması giyen 19 yaşındaki kanat-forvet için Trabzonspor 1.5 milyon Euro gözden çıkartmış, Danimarka kulübü ise 2 milyon Euro'nun üstünde bir rakam talep etmişti. Taraflar arasında rakam pazarlıkları sürerken, Enis hamlesi sonrası Trabzonspor'un bu transferde daha fazla rakam artırması beklenmiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...