Fenerbahçe’de kriz büyüyor! 3 yıldız isim takımdan ayrılıyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe’de kriz büyüyor! 3 yıldız isim takımdan ayrılıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’de krizler giderek büyüyor. Ligdeki başarısız performansı ve Mesut Özil ile teknik direktör İsmail Kartal arasındaki gerilim Fenerbahçe’de suyun taşmasına sebep oldu. Öte yandan transfer döneminde Fenerbahçe’nin yıldız isimlerine talip artarken, yeni bir sıcak gelişme yaşandı. Sarı-Lacivertlilerin yıldız 3 isminden beklenmedik bir talep geldi. Attila Szalai, Kim Min-Jae ve Osayi Samuel ayrılmak istediklerini yönetime bildirdi.

Süper Lig’in 22’nci haftasında Altay’la karşılaşan Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetimindeki ilk galibiyetini aldı. Beklentilerin uzağında kalan ve lider Trabzonspor’u 15 puan geriden takip eden Sarı-Lacivertlilerde 3 yıldız isimden beklenmedik bir talep geldi. 

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYORLAR 

Fenerbahçe’nin 3 yıldız ismi takımdan ayrılmak istediklerini yönetime bildirdi. Bu isimler ise Szalai, Min-Jae ve Osayi.

Fenerbahçe’de kriz büyüyor! 3 yıldız isim takımdan ayrılıyor

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEKLER 

Avrupa’nın dev kulüpleri tarafından yakından takip edilen 3 isim, gelen teklifleri değerlendirmek istediklerini belirttiler. Öte yandan bu sezon yaşanan başarısızlık ve huzursuz ortamdan dolayı rahatsız olduklarını açıkladılar. 

MENAJERLERİ İSTANBUL’A GELDİ 

2025 yılına kadar sözleşmeleri bulunan Atilla Szalai, Min-Jae Kim ve Osayi Samuel menajerlerini İstanbul'a çağırdı. Yıldız futbolcular başta İngiltere olmak üzere yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmek ve takıma bonservis anlamında katkı sağlamak istiyorlar.

Fenerbahçe’de kriz büyüyor! 3 yıldız isim takımdan ayrılıyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...