Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe millî araya rahat girmek istiyor: Savaşmadan olmaz

Fenerbahçe millî araya rahat girmek istiyor: Savaşmadan olmaz

SPOR Haberleri

Altay galibiyetinin anlamlı olması için Sivas’ı da yenmek zorunda olduklarını söyleyen İsmail Kartal “Önemli eksiklerimiz var ama bahanemiz yok” dedi

M. Emin Uluç

Sivas’a misafir olacak Fenerbahçe’de tek hedef galibiyet. Eksikler sebebiyle rotasyona gidecek olan İsmail Kartal “Hem rakip hem hava şartları zorlu. Biz de en iyi durumumuzda değiliz. Ancak kazanmak zorundayız. Bunun için de savaşacağız. Biz Fenerbahçe’yiz” sözleriyle oyuncularından galibiyet istedi. Altay karşısındaki geri dönüşün ve galibiyetin anlamlı olabilmesi için kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı “Bize her maç final. Bahane değil çözüm üreteceğiz” dedi.

Galibiyet gelecek
Szalai ve Ferdi’nin yokluğunda savunma hattını değiştirecek olan İsmail Kartal, stoperde Serdar Aziz’i, sol bekte Novak’ı görevlendirecek. Hücumda ise Pelkas’ın yerinde Valencia oynayacak. Berke ağrılarına rağmen iğneyle sahaya çıkacak. Camianın beklentilerine vurgu yapan İsmail Kartal “Sivas’ta kazanarak önümüzdeki millî araya moralli girelim. Oyun disiplinine sadık kalıp, formanın hakkını vererek oynarsanız galibiyet kendiliğinden gelecektir” diyerek oyuncularına moral aşıladı.        

SİVAS’TA 6 EKSİK
Fenerbahçe’ye Sivas maçı öncesi kötü haber. Tedavileri devam eden Altay, Mert Hakan ve Muhammet ile cezalı Szalai’nin ardından Mesut Özil ile Ferdi Kadıoğlu da kadroya alınmadı. Mesut ağrıları, Ferdi ise hastalığı gerekçesiyle Sivas’a götürülmedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...