Beşiktaş'ta hedef mutlak 3 puan

Beşiktaş'ta hedef mutlak 3 puan

SPOR Haberleri

Siyah beyazlıların başarılı hocası Önder Karaveli oyuncularına “Maçta golü erken bulursak rakibin gardını düşürebiliriz” derken gol ayaklarına bol şut emri verdi.

MURAD TAMER

Beşiktaş’ta son maçlarda alınan galibiyetler takımın havasını değiştirdi. Bugün Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan siyah beyazlılarda üç puandan başka bir şey düşünülmüyor. Lider Trabzonspor’un arka arkaya kaybettiği puanlar sebebiyle zirve için umutlanan Beşiktaş eğer bugün kazanırsa üst üste üçüncü maçını kazanacak ve 10 günlük millî araya büyük moralle ve zirve hesapları yaparak girmiş olacak.

Malatya yaralı aslan
Son sıradaki Yeni Malatyaspor’un çıkışa geçmek için maça asılacağını söyleyen teknik direktör Önder Karaveli “Erken gol bulursak rakibin gardını düşürürüz” derken, takımın gol ayakları Batshuayi, Ghezzal ve Larin’e bol şut emri verdi. Siyah beyazlılarda sakatlıkları bulunan Mert Günok, Umut Meraş ve N’Koudou Malatya’ya götürülmedi. Karagümrük maçında oynamayan Kaptan Atiba ile genç Emirhan ise kadroda yer aldı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...