David Beckham devreye girdi! Inter Miami DeAndre Yedlin’i istiyor

Düzenleyen:
David Beckham devreye girdi! Inter Miami DeAndre Yedlin’i istiyor

SPOR Haberleri

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray, takımın başına Domenec Torrent’i getirmişti. Yeni hocasıyla çalışmalara başlayan Sarı-Kırmızılı ekip, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teklif gelen oyuncuların satılmasına sıcak bakan yönetim, gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. 28 yaşındaki DeAndre Yedlin'in ise David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile görüştüğü ortaya çıktı.

Ligde beklentilerin uzağında Galatasaray, Fatih Terim ile yolları ayırma kararı almıştı. Terim’in ardından takımın başına getirilen Domenec Torrent, ilk maçına mağlubiyetle başladı. 

YÖNETİM TEKLİFLERE AÇIK 

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Son olarak 21 yaşındaki Gustavo Assunçao'nun sözleşmesini fesheden sarı-kırmızılı ekip, gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor. 

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR 

ABD basınında çıkan haberlere göre; David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami'nin 28 yaşındaki Galatasaray’lı futbolcu DeAndre Yedlin ile görüştüğü iddia edildi. ABD’li futbolcunun, sarı-kırmızılı takımdan her an ayrılabileceği ve Miami ile sözleşme imzalayabileceği kaydedildi.

David Beckham devreye girdi! Inter Miami DeAndre Yedlin’i istiyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...