Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray’ın gözbebeği Gedson’dan müjdeli haber! Transferi an meselesi

Düzenleyen:
Galatasaray’ın gözbebeği Gedson’dan müjdeli haber! Transferi an meselesi

SPOR Haberleri

Uzun zamandır Galatasaray’ın radarında olan Gedson’dan müjdeli haber geldi. Teknik direktör değişikliğine giden Benfica, Verissimo ile anlaştı. Takımın başına gelen Verissimo, 5 oyuncunun ismini yönetime verdi. Verdiği satış listesinde Galatasaray’ın uzun zamandır yakından takip ettiği Gedson da var.

Sezon başında Galatasaray’ın transfer etmek istediği Gedson Fernandes’ten müjdeli haber geldi. Teknik direktör değişikliği ile yapılanmaya giden Benfica, bütçe oluşturmak için bazı oyuncularla ayrılma kararı aldı. O oyunculardan biride Gedson Fernandes.

TRANSFERİ AN MESELESİ 

Portekiz basınında satış listesine koyulan futbolcular paylaşıldı. 5 kişinin oluşturduğu listede Galatasaray'ın gözbebeği Gedson Fernandes de var. Yeni teknik direktör Torrent'in, Gedson'a yaklaşımı hakkında pek bilgi bulunmazken, hocanın onay verilmesiyle Galatasaray’ın hayali gerçekleşmiş olacak. 

Galatasaray’ın gözbebeği Gedson’dan müjdeli haber! Transferi an meselesi  Benfica kulübü tarafından yayımlanan liste.

Galatasaray’ın gözbebeği Gedson’dan müjdeli haber! Transferi an meselesiİspanyol hocadan karar bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...