Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adem Büyük'ten Zorbay Küçük'e çok sert sözler: FIFA kokartıyla ödüllendirmişler

Düzenleyen:
Adem Büyük'ten Zorbay Küçük'e çok sert sözler: FIFA kokartıyla ödüllendirmişler

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 23'üncü haftasında Beşiktaş ile sahasında 1-1 berabere kalan Malatyaspor'un futbolcusu Adem Büyük, karşılaşma sonrası hakem Zorbay Küçük'e tepki göstererek, "Sanırım daha önce söylediğimiz bir laftan alınmış. Onu da FIFA kokartıyla ödüllendirmişler. Yollarına böyle devam etsinler" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Yeni Malatyaspor, evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşma 1-1 sona ererken, karşılaşmaya direkten dönen toplar ve kırmızı kart damga vurdu. Maçta Malatyaspor'un tek golünü penaltıdan kaydeden Adem Büyük, karşılaşma sonrası maçın hakemi Zorbay Küçük'e yönelik çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Maçın hakemi hakkında sert konuşan Adem, "Bana niye kart gösterdi anlamadım, tek söylediğim şey 'ilk yarıdaki pozisyonu neden devam ettirmedin'di" dedi.

"YOLLARINA BÖYLE DEVAM ETSİNLER"

"Ortada bir maçtı, iki taraf da kazanabilirdi" diyen Adem, "Biz iyi mücadele ettik, onun dışında söyleyecek bir şeyim daha var. Bu hakem, kulübeye verdiği kırmızı kart nasıl bir kırmızı kart, onu çözmüş değilim. İlk yarıda pozisyonumuz direkt ofsaytta kesildi, ikinci yarıda Beşiktaş’ın aynı pozisyonda devam ettirdi. VAR varsa iki pozisyonu da devam ettirmesi gerekiyordu" açıklamasında bulundu.

"Bana niye kart gösterdi anlamadım" diyen Adem Büyük, "Tek söylediğim şey 'ilk yarıdaki pozisyonu neden devam ettirmedin'di. Demek ki daha önce söylediğimiz bir şeyden herhalde alınmış. Onu da ödüllendirmişler FIFA kokartı vererek. Yollarına böyle devam etsinler. Çifte standardı bırakmalarını istiyoruz bütün takımlar olarak. Zor durumdayız, bu puan bizi ayağa kaldıracaktır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...