Kaçırdığı gollerle eleştirilen Batshuayi’ye olay benzetme: Burak Yılmaz misali

Düzenleyen:
Kaçırdığı gollerle eleştirilen Batshuayi’ye olay benzetme: Burak Yılmaz misali

SPOR Haberleri

Yeni Malatyaspor’la 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta eleştirilerin hedefinde Batshuayi vardı. Kaçırdığı gollerle taraftarın tepkisi çeken Batshuayi, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen tarafından da eleştirildi. Batshuayi hakkında çarpıcı yorumlarlar yapan Dilmen, yıldız futbolcunun birçok şeyi doğru yaptığını ancak plase vuruş çalışması gerektiğini vurguladı. Dilmen aynı zamanda Burak Yılmaz benzetmesi yaparak, “Savunma arkası koşuları hep deniyor, Burak Yılmaz misali, ama o golü yapıyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında deplasman Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 1 puanla ayrıldı. Karşılaşmada net pozisyonlar kaçıran Batshuayi, taraftarlardan sert tepki aldı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’de yıldız futbolcuyu değerlendirerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

“PLASE ŞUTLARINI GELİŞTİRMELİ” 

Batshuayi’nin istekli olduğunu ama plase şutlarında iyi olmadığını belirten Rıdvan Dilmen, "Şu eksiği var. Pozisyona girme, tam dönüş, yarım dönüş. Onlarda problem yok. Sergen hoca atırlarsan bir topa vuruyor dedi. İp gibi vuruyor. Hatta solak bile olabilir dedi. Neyi yapmıyor? Ben vurdum direkten döndü, kaleci, yan ağlar. Çok iyi vuruyorum ama gol olmuyor. Gol vuruşuyla ilgili başka plaseler gibi gibi denemeler yapın. İyi vuruyorsun, cebinde koz. Sezon başından beri minimum 20 gol kaçırdı. Hele hele forvetlerde plase var. Bu gelişebilir mi, gelişir. Gelişmeyecek şeyler süratler.” ifadelerini kullandı. 

Kaçırdığı gollerle eleştirilen Batshuayi’ye olay benzetme: Burak Yılmaz misali

“BURAK YILMAZ MİSALİ” 

Batshuayi’yi eleştirirken Burak Yılmaz benzetmesi yapan Dilmen, “Bunu kim yapıyorsa iyi, onunla çalışırsınız ve geliştirirsiniz. Atletizm var, kuvvet var, istek var, mermi vuruyor. Ama mesela kafacı değil. Cornelius gibi değil. Ama plase vurabilir mi? Zaten bir forvet plase vurabilmeli. O eksiği yüzünden de minimum her maç kaçırıyor. Forvet ofsayta giriyor. Ama deniyor. Çevre kontrolü olması lazım. Göstere göstere girmiyor ama. Hep deniyor savunma arkasına koşuları, Burak Yılmaz misali. Giriyor bayrak, giriyor iptal. Hop golü atıyor ama sonra" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...