Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cem Bölükbaşı ile Salih Yoluç kaza yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cem Bölükbaşı ile Salih Yoluç kaza yaptı

SPOR Haberleri  / AA

Formula Regional Asya Şampiyonası'nda mücadele eden milli pilotlar Cem Bölükbaşı ile Salih Yoluç, Abu Dhabi Grand Prix'sinin start anında kaza yaptı. Cem Bölükbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İyiyim. Merak edecek bir şey yok arkadaşlar" ifadesini kullandı.

Formula Regional Asya Şampiyonası'nda mücadele eden milli pilotlarımız Cem Bölükbaşı ile Salih Yoluç'un araçları kazaya karıştı.

Şampiyonanın, Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'deki Yas Marina Pisti'nde düzenlenen ayağının üçüncü yarışına, Evans GP takımından Cem Bölükbaşı ile Pinnacle ekibinden Salih Yoluç da katıldı. Milli pilotlar start anında kaza yaptı. İki pilot da kazadan yara almadan kurtuldu.

Cem Bölükbaşı ile Salih Yoluç kaza yaptı

 

"İYİYİM, MERAK EDECEK BİR ŞEY YOK"

Bu yıl Formula 2'de yarışma kararı alan ve sezon öncesi hazırlık amacıyla bu şampiyonaya katılan Cem Bölükbaşı, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "İyiyim, merak edecek bir şey yok arkadaşlar." ifadelerini kullandı.

Salih Yoluç ise otomobilindeki "halo" sistemi sayesinde kazadan yara almadan kurtulduğu bilgisini paylaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...