Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de öncelik bek ve kanat

Fenerbahçe'de öncelik bek ve kanat

SPOR Haberleri

Fenerbahçe önceliği beklere ve kanatlara verecek. Sola Konan ile Eren Elmalı'yı, sağa Bünyamin Balcı, Sallai ve Pavon’u, forvete de Pesic'i transfer etmek için yönetim harekete geçti

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de beklenen değişimin kısa sürede hayata geçmesi için hummalı bir çalışma var. Önceliği beklere veren sarı lacivertlilerin, gizli dosyasından sızan isimlerin başında Ghislain Konan geliyor. Reims’te forma giyen 26 yaşındaki Fildişili sol bek için Fransa’da temaslarda bulunan Fenerbahçe’nin 1 milyon avro bonservis, 1,2 milyon avro yıllık ücretle oyuncuyu renklerine bağlamaya çalışıyor. Sol bek için yerli aday ise Kasımpaşa’dan 21 yaşındaki Evren Eren Elmalı. 

Gustavo gidebilir
Sağ bek için ön plana çıkan isim Antalya’da forma giyen Bünyamin Balcı. Sarı lacivertliler, U21 Millî Takım oyuncusu için Akdeniz ekibiyle masada. Ayrıca, Freiburg’dan Macar sağ kanat Roland Sallai için geri sayım sürerken, aynı mevkii için Cristian Pavon’ un ismi de gündemde. Sosyal medya hesabından Hull City’nin teklifini reddettiğini açıklayan Karagümrük'ten Pesic için de girişimler son hızda. İsmail Kartal, beklentileri veremeyen Luiz Gustavo’nun elden çıkarılabileceğini raporladı.       

DEĞİŞEN OLMADI
Fenerbahçe, 17 maçta 28 puan toplayıp 5. sırada kalınca teknik direktör Vitor Pereira’yı kovmuştu. Ancak, Portekizli olmadan çıkılan 6 maçta da sarı lacivertliler 9 puan toplayabildi. Zeki Murat Göle, 3 maçta 4 puan, İsmail Kartal aynı sürede 5 puan kazandı.

PORTEKİZ YOLCUSU
Sezon başında Bordeaux’nun elinden kapılan Burak Kapacak’ın Fenerbahçe kariyeri bitmek üzere. Sarı lacivertli formayı sadece 45 dakika giyen genç oyuncuya yol göründü. Portekiz basını Vitoria Guimaraes’in Burak için teklifte bulunacağını yazdı.

ARTIK HULL CITY'DE
F.Bahçe ile Hull City arasındaki Allahyar pazarlığı mutlu sonla bitti. Taraflar 20 yaşındaki İranlı golcünün 4,5 milyon avro bonservis bedeli ve bir dahaki satıştan yüzde 50 pay karşılığında transferi bitirdi. Allahyar vize işlemlerinin ardından İngiltere’ye gidecek.

PREMIER LİG’E GİDİYOR
“Yarım kalan hikâyeyi tamamlamak için geldim” diyerek Fenerbahçe’ye imza atan ancak yine kapı önüne konulan Vitor Pereira Premier Lig’in köklü takımlarından Everton’la anlaştı. İngiliz basını Rafa Benitez’in yerine takımın başına geçmeye hazırlanan Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe’deki talebesi Min-Jae Kim’i transfer etmek istediğini iddia etti. Fenerbahçe’nin Kim-Szalai ikilisine biçtiği fiyat ise 20’şer milyon avro…


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...