Dünyanın en zengin kulübü Attila Szalai için İstanbul'a geliyor!

Düzenleyen:
Dünyanın en zengin kulübü Attila Szalai için İstanbul'a geliyor!

SPOR Haberleri

Avrupa devleri Fenerbahçe’nin genç yıldızı Attila Szalai için yarışa girdi. Birçok dev kulübün yakından takip ettiği 24 yaşındaki yıldız, dünyanın en zengin kulübü olan Newcastle United’ın radarına girmiş durumda. Premier Lig ekibinin kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek resmi teklif yapması bekleniyor.

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe’de gündem Attila Szalai. Birçok dev kulübün radarına giren 24 yaşındaki Macar yıldızın, geleceği belirsizliğini koruyor. Dünyanın en zengin kulübü olan Newcastle United’a Attila Szalai yarışına girmiş durumda. 

GÜNDEM KONUSU ATTILA SZALAI 

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, ROGON Menajerlik Şirketini'nin Newcastle United'da transferlerden sorumlu Steve Nickson ile bir toplantı yaptığı ve Attila Szalai'yi konuştukları belirtildi. 

TRANSFER İÇİN HAREKET GEÇTİLER 

Daha önce 44 milyon euro karşılığında Hoffenheim'dan Joelinton'ı, İngiliz ekibine transfer eden ROGON'un şimdi de Szalai için aralarının iyi olduğu Nickson ile görüştükleri ifade edildi.

Dünyanın en zengin kulübü Attila Szalai için İstanbul'a geliyor!Attila Szalai'nin güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

20 MİLYON EURO BONSERVİS ÜCRETİ 

Aynı zamanda İngiliz ekibinin İstanbul’a gelerek, 24 yaşındaki Macar yıldız için 20 milyon euroluk bonservis ücreti teklif edeceği iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...