Fenerbahçe aradığı sol beki Fransa’da buldu! Konan için anlaşıldı

Düzenleyen:
Fenerbahçe aradığı sol beki Fransa’da buldu! Konan için anlaşıldı

SPOR Haberleri

Sol bek arayışında olan Fenerbahçe, aradığı ismi Fransa’da buldu. Ghislain Konan ile ilgilenen Sarı-Lacivertli ekip, Reims Kulübüne teklifte bulunmuştu. Reims Kulübü Başkanı Jaillot ise Fenerbahçe'nin Konan için yaptığı teklifi kabul ettiklerini duyurdu.

Fenerbahçe’nin sol bek transferi için listesindeki ilk isim olan Ghislain Konan’dan müjdeli haber geldi. Fransız Kulübü Reims’in başkanı Jan Pierre Jaillot, açıklama yaparak, Fenerbahçe’nin sunmuş olduğu teklifi kabul ettiklerini duyurdu. 

“KONAN İÇİN FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIK” 

Reims’in başkanı Jan Pierre Jaillot yaptığı açıklamada, “Konan için Fenerbahçe ile anlaştık. Yapılan teklifi son derece tatmin edici bulduk. Oyuncu ile Fenerbahçe arasında da anlaşma sağlanması gerekiyor” dedi. 

Fenerbahçe aradığı sol beki Fransa’da buldu! Konan için anlaşıldı

3 GOL 5 ASİST 

2018 yılında Vitoria Guimaraes'ten Reims'e transfer olan Konan, Fransız ekibiyle çıktığı 88 maçta 3 gol atarken 5 de asist kaydetti.

13 KEZ MİLLİ FORMAYI TERLETTİ 

26 yaşındaki futbolcu, Fildişi Sahili Milli Takımı formasını da 13 kez giydi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...